FOR SOM REASON I CAN'T EXPLAIN.

Ush vad jag vill färga håret brunt! Jag vill verkligen göra det nu. Men känns så onödigt eftersom att det endå kommer att bleka i sommar. Så någon gång när vi börjar skolan igen efter sommarn, då ska jag färga det! Haha, kanske lite långt fram men jag längtar faktiskt! Har varit blond sen sjuan, visst jag har ju underhåret brunt nu, vilket jag är as nöjd med. Men vill ha en stor förändring. Så sen blir det helt brunt, åsså ska jag inte klippa upp det, kommer bli asssss tjockt... great! (Y)


.
Från hel-blond. (omg, kolla va sommarbrun,häärligt!)
.
Till blond över, brunt under.
.
Till hel-brunt, senare.


IRONIC.

Min vanliga tur: Jag glömde historiaboken i skolan -.-
Kommer ihåg att jag lag ner den i väskan, men sen när jag skulle leta efter nått i väskan så lag jag ur boken igen. Vilken smart skalle man är asså... ironiskt ju. Men det är en jäkla tur att det här var läxförhör och att Henke iaf har sagt att det kommer ett större prov på det här senare. Så det hoppas jag på nu.

Känns som att jag håller på att bli förkyld, det är verkligen inte great!

 . 
Hahahah, alltid lika kul med gammla fula bilder!


ME LOVE YOU.

Det är söndag så finns inte mycket att skriva. Alltid lika tråkiga.
Snart ska jag plugga lite, har läxförhör med Henke imorrn... vilket lika gärna kan vara ett prov.
Men hm.... undra om jag verkligen tog med mig boken hem?. Nu får jag panik, måste ha den hemma!!

. 

AND STILL THEY ECHO ME.

I'm going away for a while
But I'll be back
Don't try to follow me
'Cause I'll return as soon as possible
See, I'm trying to find my place
But it might not be here where I feel safe.


ÅHHHHHH!!

Skulle egentligen ha kollat på melinscupen idag. Men blev hemma pga huvudvärk. Jävla ap balle, jag har ont i huvet hela tiden! ;S


SMILE.

Blev lite glad nu asså. Eftersom att jag ska få skjuts till tierp av världens bästa mamma! (Y). Hade inte en sån stor lust att stå ute i snövädret och vänta på en buss som säkert skulle ha missat mig eftersom att det är mörkt. Så då är det tur att mamma ska ner och handla! hehe. Men nu ska jag ner och höra om vi kan åka snart!

Ciao! ... eller det kanske är det hej? Ja, vad vet jag, men spela roll. huhu ;>


WATCHING THE STARS.

Äntligen fredag! Som vanligt så hände det inte ett skit i skolan. Slutade klockan ett men går ingen buss då, as drygt. Men Fanny, och Bea ett tag, va iaf kvar (Y). När klockan väl blev två åkte jag hem, med den älskade bussen som typ tar hundra år känns det som, inte så great. Direkt när jag kom hem satte jag mig här, snart ska jag väl ner och äta nått. Sen tar jag bussen till tierp så att jag kommer ner dit vid sex. Åsså blir det unkan, med Fanny och Isa! :)

Adios Amigos! ♥

.
Trött? lite då kanske. ♥

HUNGRIG !!!!!!

Damn! Klockan är 22.26 och jag blev helt plötsligt as hungrig. Min mage krampar verkligen ;O. Hm... jag har nu ett problem. Jag vet inte om jag ska gå och sova eller om jag ska ner och floska i mig en macka eller nått. Lite fett till gör väl ändå inge? Neeeej. Hahahha! aaaaaauuuucchhh, de krampar verkligen ;<.Nej, nu ska jag ner och göra mig ännu tjockare, är så stolt över mig själv, huhu x(. Måste bli smal till sommaren, måååååste!

Goodbye and Goodnight! :*

.
Hehehhe, tjaaaaaaaaa gunnar/gunhild/bögen/tönten/lillebror/fjollan/retard... ja, jag kallar honom vad jag vill.
Jag vet endå att han älskar mig mest av alla, den dryge fan!
Men ja, jag älskar honom också faktiskt lite.. eller nej mycket.
Min älskade lillebror! ♥
(Nu kommer han å sitta nere å dryga mot mig när jag äter, och sen kommer han gå upp när jag gör de, åsså kommer han att mjaua så att jag inte kan sova, ceeepppeee! ♥)


NOTHING MORE TO SAY.

Torsdag, dagen innan fredag! Den här veckan har gått sjukt fort!(Y). Iaf så blev det ju skola idag, hände väl inte så mycket. På idrotten spelade vi snörugby mot b:arna. Hahahah, så jävla kul! Jag gjorde typ ingenting, stog bara å garvade åt alla som slängde sig eller blev tacklade xD. Skulle ha vart showmöte efter skolan men det blev inget så tog skolbussen hem. När jag kom hem la jag mig och sov. Kan inte sova på nätterna så somnar alltid när jag kommer hem från skolan. Vaknade väl vid fem. Kollade lite på tv, gjorde mat med mamma och sen åkte hon och jag till kusinerna (andreas är på hockey). Kom hem för ett tag sen och då gjorde jag engelskaläxan och sen satte jag mig här. Sitter väl här en stund till och sen ska jag försöka sova. Eller först ska jag läsa lite ur twilight, har inte gjort det nu på ett tag så är väl dags å läsa ut den!

Heeerrrååå! ♥

.
Haha, lugg vare ja!
Över ett år gammal bild men annars äre bra!



SOMMAR, ÄLSKADE SOMMAR ♥

.  .  . . .  .

inte ett moln
så långt ögat kan nå
inte en droppe regn
på flera dar
med en glass i min mun
å i sandaler av plast
går jag i solen
och tänker på dig
ljusblåa dagar
seglar förbi

Sommaren är kort
de mesta regnar bort
men nu är den här
så ta för dig
solen skiner idag
hösten kommer snart
de går med vindens fart
så lyssna på mig
solen skiner
kanske bara idag



ANYONE CAN FEEL LIKE THAT.

Hallå där! Onsdag idag. Vilket betyder att jag sökte till gymnasiet imorse. Skönt att det är klart! I skolan hände det väl inte så jätte mycket. Blev utkasstad i snön, inte så great! Och juste, jag snusade också, as coolt! HAHA! nej men det var snuskigt som fan efter ett tag, men tycker jag var duktig som hade den bra länge! xO.
När jag kom hem somnade jag, hehe. Mamma väckte mig när vi skulle äta, och efter det har jag suttit här. Älskade dator ♥ haha, skulle nog inte klara mig utan datorn. Usha Usha! Och det snöar idag, s.n.ö.a.r! Det om något är inte great. Hatar skiten, jag vill ha vår vår vår! Nej men nu ska jag sluta whina, hehe ;>.

Tjaaarråå! ♥

.
Hahahahah, skit ful bild!
Men iaf så var den enormt saknade evelina tillbaka idag! (Y)

 

DAYDREAMS.

Hola! Skolan idag var lite kul faktiskt, iaf bilden... haha fy fan va man kan skratta! x'). När jag kom hem från skolan så la jag mig framför tvn, jag ställde alarm på mobilen eftersom att jag tänkte att jag kanske somnar. Vilket jag gjorde. Så kvart över sex vaknade jag av fonen. Då böt jag om och sen blev det gympa. Haha, as kul! xD (Y). Kom hem någon gång strax efter åtta. Kollade lite på tv sen blev det duschen! Och nu sitter jag här och pluggar fysik. Blir väl sängen inom en snar framtid tror jag allt! haha x).

Adios! ♥

.  .  .  .
You don't know who I am. So just let me go, let me go...

EVEN I KNOW THAT.

Och så var det måndag igen. Helgerna går alldeles för fort! Skolan idag gick skapligt fort. Var as taggad till idrotten, handboll... men ja, självklart ska den där människan på en. Är så trött på honom så det är inte är sant! ;S. Aja, efter skolan blev det showmöte. Sen gick jag och Fanny och solade, mycket skönt. Tog fyra bussen hem och nu har jag inte gjort så mycket men ska snart plugga lite fysik. Inte för att jag fattar nått men men.

Och vet ni då. Jag läste nyss lite bloggar och så. Då läste jag i ens blogg, nämner inga namn, att det inte är okej att vara ''deppig''. Eller visst, det stod inte precis så, men det var så man, iaf jag, tog det. Man lever bara en gång, och på denna gång är det tydligen inte okej att vara ''deppig''. Iaf inte länge. Så inga mer sådana inlägg här. Nu håller jag allt för mig själv. Mmm...

Tjaaaråå! ♥

.
En skapligt gammal bild på mig och Fenny, från när vi va och solade förr någon gång!


FÖRKLARINGAR KAN GE SVAR, MEN ÄVEN MER FRÅGOR.

Jag skulle kunna skriva så mycket. så länge. varje dag. men jag vet inte om det är okej längre. jag vet inte om det är okej att skriva om det efter så här lång tid. jag vet inte om det är okej att prata om det. jag vet inte ens om det okej att tänka på det så mycket som jag gör längre. för det känns så fel. jag blir den där negativa personen. den som tycker synd om sig själv. den som vill att alla andra ska tycka synd om en. men det är ju precis så det inte är. jag vill inte att någon ska tycka synd om mig, gråta för min skull, eller höra på hur jag faktiskt mår. och det är just därför jag skriver av mig här. för då får den som vill läsa/höra på en del av hur jag, jenny, faktiskt är. det här är en del av den delen som faktiskt är störst av mig. en del av den delen som jag aldrig annars visar. den svaga, sårbara, delen av mig. jag vet inte ens om det är någon som någonsin läser dom här sakerna, men det är okej. för ingen ska behöva få höra. det är inte mer än rätt. jag önskar ju att jag slapp det jag känner, tänker. men måste ha det varje dag, hela tiden. men när jag väl kan skriva av mig här, även fast det är så lite emot vad jag skulle kunna göra, så släpper en del saker... för ett tag iaf. och jag kan inte beskriva med ord hur skönt det är för mig, att på något sätt faktiskt få ur sig lite för en stund. och det påverkar ingen annan, om dom själva inte väljer att läsa det förstås. för ingen ska få höra på det dåliga jag har med mig, och det tror jag endå inte att någon vill. så det spelar ingen roll. för i slutendan är det endå jag, mina tankar och känslor. och dom ska ingen annan behöva få stå ut med. jag har klarat det såhär i 9 månader och ska kunna göra det i fortsättningen. så det är okej...alldeles okej...


TRO OCH TVIVEL

Idag har jag legat framför tvn typ hela dagen. Och sen ska jag kolla på köping och johan falk, vilket betyder joel kinnaman (Y).

Heeeeejdå! ♥

Du ska veta att jag saknar dig
Du ska veta att jag inte glömt
Det finns bilder som aldrig suddats ut
Jag har fått för mig att jag sett dig
Jag har ropat ditt namn
Jag har sprungit rakt fram mot en främmande famn
En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig

Du är så saknad och älskad, pappa.♥


ÄLSKAD.SAKNAD

9 månader.
Jag saknar dig, så mycket, varje dag, hela tiden, sju dagar i veckan.


Min resa var mot solen, långt bortom alla slutna rum,
Där allting är oändligt, och alla gränser har förevigt suddats ut.
Jag ville se miraklet, och höra ord som föder liv,
Bli buren av en styrka, som bara växer när jag anat mitt motiv.

Stad i ljus, i ett land utan namn,
Ge mig liv, där allting föds på nytt.

Och så när allt förändrats, när tiden inte längre finns,
Så ser jag oss tillsammans, och då är resan slut,
Det enda som vi minns.

Stad i ljus, i ett land utan namn,
Ge mig liv, där allting föds på nytt.
Stad i ljus, i ett land utan namn,
Ge, ge mig liv, där allting föds på nytt.

.


BUT YOU DID.

Sov hos isa inatt, det gjorde även josef och joey. Jag och isa somnade väl vid halv sju imorse. Snacka om att man har mycket minnen ihop, åh :'). Jag gick hem idag vid halv fyra, känner mig jätte duktig som gick när jag hade kunnat fått skjuts av joey, haha! Annars så har jag inte gjort något idag, men gud det är så skönt. Jag orkar aldrig göra nått längre, men det stör mig knappt. Man behöver liksom inte alltid vara i farten och överallt. Man kan bara få vara.
Ush, jag måste verkligen köpa ny mobil, min är helt cp nu asså. Har kommit på att den ibland inte visar om jag har nått missat samtal, as konstigt :S. Och jag som älskar min mobil...

Heeeejs! ♥

.


DOM TOMMA STEGEN.

Har precis pratat med den mycket saknade Nichole i telen. Ikväll får jag äntligen träffa henne, vi är några st (typ 10?) som ska till brorsans å äta :) treevligt!
Skolan gick verkligen as fort idag, mycket skönt mycket skönt!
Jag är väldigt arg för tillfället också. Jag har precis köpt en ny mobil laddare eftersom att någon av katterna bet av den andra, nu har dom bittit av den här med, DAMP! Sen är min kamera helt cp också, jag har laddat batteriet i typ två dagar nu och sen använder jag den i typ fem minuter och då är batteriet slut, DAMP!

Tjjjjaaaarrrååå! ♥

.



JAG TÄNKER INTE SÅ.

åh, jag längtar härifrån...

.


WHERE ARE YOU NOW.

Det är vid vissa perioder då jag inte kan sova för att jag tänker för mycket, men är trött hela tiden. Och i vissa perioder sover jag nästan hela tiden för att jag blir helt utmattad för att jag tänker hela tiden. Nu är det en sån period då jag inte kan sova alls, ca 2-3 timmar per natt. Vilket resulterar i att jag har huvudvärk nästan varenda dag. Därför var jag inte i skolan idag. Mitt huvud håller på och sprängas känns det som. Det här påverkar mig för mycket, alldeles för mycket. Jag kommer aldrig glömma eller förlåta, men jag väntar bara på dagen då jag känner att jag kan gå vidare. Och den dagen känns alldeles för långt borta.
Visst, man kanske tänker; man kan ju gå i skolan fast man har huvudvärk. Men ni har ingen aning, för det är så mycket mer, det är en hel del mer, det är för mycket.


There is no place I cannot go.
My mind is muddy but my heart is heavy, does it show?
I lose the track that loses me, so here I go.

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice!
Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.


I wish I could walk through the doors of my mind;
Hold memory close at hand,
Help me understand the years.
I wish I could choose between Heaven and Hell.
I wish I would save my soul.
I'm so cold from fear.


PÅ VINGAR AV STÅL!!

Just nu sitter jag här och lyssnar på tomas ledin, åh vilken sommarkänsla man får. Jag längtar som ett as, jag vill ha värme! Iaf så var gympan riktigt rolig, haha. Så nu blir det gympa med moster varje tisdag. Och sen ska jag ut och springa nån mer dag i veckan. Plugga ska jag göra som en tok den här terminen också. Känns så skönt nu när jag är helt säker på att jag verkligen vill gå barn och fritid. Gud, jag är fan taggad nu asså. Ja, jag, åh... jag känner att det är... ja, jag känner nu fan!

Just nu vill jag leva, just nu!
Just nu vill jag känna, just nu!
Känna luften i mina lungor,
känna blodet som pulserar,
känna ljuset i mina ögon,
känna tiden som passerar.


.


SAME MISTAKE.

Ush, idag har det verkligen inte vart min dag. Det började när Berger, marcus och säkert någon annan kille i klassen puttade ner mig i snön. Och sen har dom vart på mig fan hela dagen. Så jävla dryga! Innan idag så älskade jag klassen, det va ju familjen på nått sätt liksom. Nu hoppas jag på att vårterminen går fort. Så man slipper en del. Okej, jag kommer säkert att ångra mig sen att jag skrev det där. Och klassen är fortfarande världens bästa. Men helvete, ibland gör dom livet så jävla pissit.
Aja, Om ungefär en och en halv timme kommer karin och då ska vi på gympa, haha. Måste ju få bort fettet till sommarn. Panik.

Tjaaa! ♥

.
Jag saknar världens bästa Nichole!

WE BELIEVE IN NOTHING.

Är det så att när man ibland inte vill inse vissa saker så blundar man för dom och låtsas som att dom inte är där. Man låtsas som att dom inte finns, även fast dom är så nära en. Dom påverkar en så mycket men man vägrar inse det. Man förstår, men man vill inte inse. För det är en sådan sak som man inte vill ha i sitt liv. Det kan vara en känsla, händelse eller vad som helst. Man vill bara inte ha det i livet, och därför ignorerar man det. Fast man inte borde, så gör man det för att det är lättare så. Man skjuter upp det för att man tror att det tillslut ska försvinna. Man hoppas och ber om att det ska vara borta en dag. Att man en dag ska vakna upp och allt bara har varit en dröm. Tillslut så är det så att tiden kommer ikapp en. Man börjar inse att livet faktiskt är som det är. Att ingen kan ändra på det.
Man lever bara en gång, och av denna enda gång så borde man göra det bästa. Kanske är det dags för oss att inse det. Kanske är det dags för oss att sluta blunda för det som vi borde ha sett för länge sen.

Du har gett mig så många frågor, men inga svar. Kanske du borde ha insett det.

.


SWING LIFE AWAY.

Måndag måndag måndag. Skolan va faktiskt ganska seg idag. Men nu är man äntligen hemma! Idag skulle jag egentligen gått på öppet hus på högbergs med fanny, men skulle hem och göra bildgrejen klart, så att jag kunde maila den till isa som ska skriva ut den. Våran skrivare har väl vart trasig i typ tre år nu, haha x). Kanske borde börja plugga lite fysik idag också, vet inte vilken dag nu i veckan vi har provet så det kanske vore bra.
Hm... nu måste jag hitta pappret till bilduppgiften, så att jag vet om man ska skriva nått om låten eller så. Också ska jag ladda ner Isas låt som hon ska ha på bilden, som för övrigt har en helt underbar text, åh! :)

Heeejs! ♥

.
Jag är inte rädd för att dö, jag vill bara inte.


JAG HÖRDE ALLA VISKA OM NATTEN, DOM VISSTE VAD SOM HADE HÄNT.

Idag har jag knäppt korten till bilden (Y). Kommer att ha tre kort som det kommer att stå olika saker i/på x). Kommer en bild sen när vi har visat upp det på bilden... vilket blir vecka 9, hahah. Hoppas på att det blir bra, och att man får ha tre olika bilder, typ som ett litet litet kollage. Låten jag har valt är Pink-Glitter In The Air. Måste bara skriva ut bilderna på något sätt, får väl göra det i skolan. Våran skrivare har varit trasig hur länge som helst, inte great!
Aja, nu ska jag ner och kolla på en annan del av köping, hehe. Sen ska jag redigera den sista bilden. Och sen blir det nog sängen.

Tjaaaa! ♥

.
Trött på kylan, sommar nu tack!


FÖRSTÖR INGA MINNEN, DU VILL INTE SE MIG SÅHÄR.

Hallå Hallå! Söndag idag, alltid lika tråkiga. Man tänker bara att det är skola dagen efter. Inte great! Idag vaknade jag klockan sju, och kunde inte somna om. Det är helt galet asså. Fattar inte vad det är som händer ;S. Aja, ska inte göra nått speciellt idag, ont i huvet har jag med. Har haft det väldigt ofta på sista tiden, inte great!

Heeejs!

Grrrrrrrrrrrrrrr, Så jävla snygg han är! :>
.


ALLT SOM ÄR BRA MED MIG HAR JAG FÖRMÅGAN ATT GLÖMMA BORT.

Lördag, och jag vaknade klockan åtta idag. wtf liksom?! det är inte likt mig. Men jag har väl kommit in i en sån här period när jag inte kan sova, igen. As drygt. Har bara vart hemma idag. Inte gjort något som är värt att ta upp här. Om ungefär en halvtimme ska jag och mamma till mormor och morfar och äta. Så borde väl gå och fixa mig lite nu känns det som, skabb som man är. Rolig lördag kväll va? haha, kanske inte men jag orkar inte göra nått.
Är hela tiden trött, men kan aldrig sova, perfect match... verkligen.

Nu har jag nog bestämmt mig för vilken låt jag ska på bilden också. Jag fastnade för låten första gången jag hörde den och har inte tröttnat på den än. Och gud, den är helt underbart bra!

Herrrå! ♥

.
Jag är vekrligen trött på alla jul-grejer.
Vill ha sommar nu!

HÄR FINNS DU KVAR.

Hallå där! Äntligen är det fredag. Fast dom här fyra dagarna i skolan har gått fort, great! I helgen så ska jag bara vara hemma. Känns faktiskt som att jag inte vill göra nått endå, så blir skönt. Jag ska nog börja med bild uppgiften. Är faktiskt taggad till å göra den. Man ska välja en låt och sedan göra en bild, som på något sätt speglar låten. Man fick fota, det kommer jag att göra. Delvis för att jag inte kan måla och sen älskar jag ju att fota också, så ja. Jag har typ tusen låtar och ideér. Men måste bestämma mig för en, det är inte lätt. Och det blir inte lättare när man vet att man ska visa upp det för klassen heller. För då vill man, eller iaf inte jag, göra det så personligt som jag skulle kunna göra det. Hm... lär fundera igenom det här. Har tänkt att jag ska ta lite bilder imorrn. Och får se vilken idé som funkar bäst då. Jag tror iaf att jag vill ha en låt av antingen Lars Winnerbäck, Melissa Horn eller Pink, eftersom att dom är mina favoriter. Texterna säger jag bara, texterna ♥.

Heeeejs!

.
Jag älskar att fota. Man tänker på inget annat än just det som man själv vill.
Det man själv vill fånga, komma ihåg. Man får en bild, och den stannar kvar.
Man väljer det man själv vill ha i världen. Man skapar sin egna verklighet.
Och en bild säger mer än tusen ord.




JAG FÖRLORAR DAGAR OCH HAR ETT HOPPLÖST ÅR.

det är minnen som håller en kvar i något som man borde ha lämnat för länge sen. man borde gå vidare, tänka på annat. man borde sluta vara ledsen. man borde sluta tänka på det. man borde sluta skriva om det (syftar då på här i bloggen). man borde gå vidare helt enkelt. men det är dock väldigt svårt att gå vidare från något som man inte ens har förståt ännu. det går inte helt enkelt. även fast det vore så mycket lättare då. det känns fel att man inte går vidare. och man försöker och försöker. men i slutändan så går det inte, och det vet man även själv. man försöker i början av varje dag att lura sig själv. men innan slutet av varje dag, så vet man att man inte har gått på det. man lever fortfarande likadant. även fast man inte borde. även fast andra tror att man inte gör det. det går inte att lura sig själv helt enkelt.
livet går vidare, även om man själv inte gör det. och tillslut kanske man lär sig att leva med det. tillslut, kanske.

.
man kan börja bra, ha ett helvete i mitten och sluta i himlen?


ÄR DET FEL ATT VARA RÄTT?

hur ofta säger vi precis det vi inte menar. hur ofta säger vi precis det vi menar. hur ofta säger vi det vi tänker. eller tycker. man lever. men lever man fullt ut? gör varje person det. det finns nog många som inte vågar. man vågar inte vara sig själv. för det är fel. det är fel att visa hur man egentligen är. man ska vara ''taggad'' på livet varje dag, minut, sekund. annars är det fel. annars undrar alla vad det är för fel. även fast jag vet att alla vet. men endå så säger alla ''vad är det för fel, måste du vara tjurig''. tjurig? nej, jag är inte tjurig. jag visar bara en liten del av det jag tänker, känner... kalla det vad du vill. men det är fel, då är man fel, då är jag fel. för man ska inte visa sådant. men, egentligen så kanske det är dagens värld det är fel på. som inte tillåter oss att vara oss själva. man ska vara rätt. så som alla andra är. även fast våra liv är så olika. och inte ändrar vi på det. för försöker vi är det fel. och fel är aldrig rätt... fast det kanske är så det egentligen är. fel är rätt. rätt är fel. kanske, om vi bara kunde tänka efter. för det som egentligen är rätt. det är väl när man vågar visa vem man är. även fast den personen kanske är fel. gör man då rätt när man gör fel, eller gör vi fel när vi gör rätt?

jag tror inte att det är någon som kommer att förstå vad jag menar, men det är okej... för det är ju det som är rätt, det är ju rätt att ingen ska förstå. för man ska inte vara det vi kallar fel. som kanske är så himla rätt.

.
du
har fått mig att tänka mycket. så himla mycket.
kanske är det rätt, kanske är det fel.
allt jag vet att det är den jag är.


DÅ HÅLLER VI IHOP MIN VÄN.

söndag kväll till tisdag morgon: nichole.

jag orkar inte berätta om dagarna, så det där ^ får sammanfatta.


DU ÄR ALLT JAG INTE TRODDE ATT DU VA.

Om man en gång har älskat en person så gör man det alltid. Det är inte sant. En person som man en gång har älskat kan man till och med börja hata. För en person kan senare i livet visa sig vara något helt annat emot vad man trodde. En person kan visa sig vara enbart dålig, falsk och allt du någonsin inte har tänk om den personen.
När man sedan innser att personen inte är den du trodde, så kan man antingen rasa eller så förstår man att det är den som förlorar på det. I det här fallet annser jag att det är du som har förlorat något, inte jag. Jag vann något. Jag förstår nu att man först kan älska och sen hata en person. Känslor varar inte för evigt, så är det bara och det får man lära sig att leva med. Det gör jag. Jag lär mig, och du ska veta att jag har lärt mig hur du spelar nu.
Så, sorry dude... men jag kan ärligt säga att jag är bättre än dig och ditt falska sätt.

.


DU FÅR MIG ATT LE SOM INGEN ANNAN KAN.

Hehe, vad kan jag säga? Det blir värre. Gick och lag mig klockan nio imorse, vaknade sju ikväll. Herregud. Så jag har alltså sovit hela dagen. Men är glaad, för nu har jag och andreas bytt säng så att jag har dom två som är likadana. Har varit as drygt förut, eftersom att ena sängen har varit liiite högre än den andra. Men nu är de lika högt! Great(Y). Imorrn så kommer förhopningsvis nichole hit, gud vad jag saknar människan! Hoppas verkligen på att hon kommer, vi måste verkligen ta igen en jäkla massa prat, hehe ;).

Tjaaaaaråååå! ♥
.
Är du en av dem som var där när det hände
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som berörs ändå


NÄR SKA VI VÅGA?

Ja herregud. Jag har precis skrivit en låt. Haha, ja en låt. Började bara skriva, gjorde det till verser och refränger. och nu ligger den där. Vad kan jag säga? Den är som något Melissa Horn skulle kunna sjunga. Samma stil, om ni förstår. Nu vet jag bara inte vad jag ska göra med den, haha. Funderar på att lyssna på en jäkla massa låtars melodier, och hitta någon melodi som skulle passa. För det kan jag då inte göra själv. Gud, man är ju inte direkt någon talang inom musiken om jag säger så. Endast ett under att jag fick ihop en låt, haha. Först och främst ska jag skriva in den på datan, för känner jag mig själv kommer jag att lyckas med å slarva bort pappret.


Vet ni vad jag tycker är bäst med musik?
Jo, när man lyssnar på musik hör man inte sina egna tankar lika högt.


.

LET ME BE FREE.

har haft ont i huvet hela dagen idag, och det känns som att jag har feber, men jag har de inte. as konstigt. har iaf inte gjort nått speciellt. men ja, vaknade halv fem, gick och lag mig halv åtta så. ingen kommentar på det.
imorrn, eller egentligen idag eftersom att klockan är efter tolv, ska vi åka in på brynäs-färjestad. men om jag mår som jag mår nu när jag vaknar, så lär det bli så att jag stannar hemma. och det är inte great!!! -.-
men, hoppas på att jag mår bra när jag vaknar, för jag vill banne mig se färjestad! ♥

adioooos! ♥

.
brunnet?


05.53.

Jag låter bilden tala för sig själv.
och min tröja gör så att jag ser extra tjock ut. great.
.

YOU GIVE ME HOPE EVERY DAY. ♥

har vart ensam hemma idag. mamma har åkt någonstan med jobbet, och andreas åkte till valbo. om jag hade fått reda på tidigare att nichole inte skulle komma hit, som de va planerat, så hade jag följt med andreas. mamma kommer hem imorrn. har as ont i halsen, och det känns som att jag har feber lite av och till, inte great! hoppas på att jag inte blir sjuk till skolan iaf, för jag saknar klassen! haha, och mäki den gullungen. han sa att han tom längtade till skolan för att han ville träffa mig och isa, söt unge!^^.

Heeeejs! ♥

Under nyårsafton så fick jag endast två bilder, hahah. här kommer dom iaf:

.
Isa aka Snövit!  AS SNYGG MED SVARTHÅR!
.
hahahah, jaa, hur de kan gå x)


05.39. 7JANUARI2010.

jag kan inte sova. det går inte. jag funderar på att skriva en sak här, som jag vill få ur mig. men jag känner att jag inte vill, konstigt nog. jag har skrivit så mycket om det här. men den här saken, den är så personlig. det är endast jag som har den. även fast det här har drabbat så många andra. men det här är det bara jag som har, och det är svårt. så otroligt svårt. egentligen är det två saker jag har som ingen annan har. dom två sakerna skulle jag inte ens unna min värsta fiende. då kan ni ju tänka er hur det är, svårt. en av sakerna har jag i huvet varenda dag, hela tiden. den andra kommer till mig ibland, men gud, jag hatar den. jag hatar båda. att ha dom sakerna med mig hela livet är något jag tänker på, ofta. tyvärr. men, jag tackar gud, som jag inte ens vet om jag tror på, för att det är jag och inte en annan viss person som har dom sakerna med sig hela livet.
ironiskt egentligen. men det är bara för att jag inte kan förstå. frågan är om någon kan göra det.

förlåt mig men,
det är bara så egoistiskt, själviskt, fegt! jag är arg, så otroligt arg. besviken. sårad. det finns inte ens tillräckligt med ord för att beskriva hur jag känner, det gör det inte. men gud, jag försöker. jag gör så gott jag kan. men det är inte tillräckligt känns det som. det jag gör är inte tillräckligt. kämpa, det förklarar väl vad jag gör varenda dag. stark... om du bara visste... om ni bara visste.

åh, jag önskar jag fick ur mig det. jag önskar.


IS THAT ALLRIGHT, YEAH?

tjaaaaa! gick och lag mig 07.00. imorse, vaknade 16.30., hahahaa fy fan! måste göra en ändring på det här känner jag. imorrn får jag ställa klockan på typ..12, kanske. känns inte som att jag kommer att hinna med så mycket idag heller, eftersom att klockan redan är tjugo i sex. fast ja, tror inte att jag skulle ha gjort så mycket annat heller eftersom att jag har asss ont i halsen, och inatt kändes det som att jag hade feber ;S, inte great!

Ja, vm-brons till sverige också, klart värda det, minst! Och guldet gick till usa. men jag tycker ändå inte att man kan säga att dom är det bästa laget, nej... canada är endå i en egen klass. när det är ca2 minuter kvar, kommer dom igen, igen! det finns bara ett lag i denna värld som kan göra något sådant, canada. jag skulle kalla det tur att usa vann.

tjarååå! ♥

.
                         bögen                         sötan                         tufflan

DAMN.

hjälp?
det är svårt att agera när man inte vet hur.
inte great.

.


IF I COULD, I WOULD.

Om en vecka börjar skolan. Inget jag ser fram emot vill jag lova. Inte ett dugg taggad, och nu är det den viktigaste terminen som ligger framför mig. Ska knodda på som satan!
Idag har jag inte heller gjort ett skit. Faktiskt så tycker jag att det är väldigt skönt, eftersom att jag vet hur stressigt det kommer att bli sen. Så ja, jag nöjer mig med att bara vara hemma just nu. Och äntligen så har jag börjat läsa twilight, som jag lånade från isa för aslänge sen. Eller jag började läsa den direkt, men blev så mycket i skolan och så, så den har legat i bokhyllan ett bra tag. Men nu kan jag bara inte sluta! Den är underbar! Kanske går och läser lite nu faktiskt. Hahahaha, det där låter inte alls som mig, jag läser liksom aldrig böcker. Men det säger ju en hel del om hur bra den är ;).

Och ja Isa, om det är så att du vill ha tillbaka boken nu, så får du säga till :).

Byyyeee! ♥
.
när det är svåra dagar som ligger framför oss får vi ta till det där modet,
som vi hittar även fast vi själva inte vet hur.



IT'S EASY AS ONE TWO, ONE TWO THREE FOUR.

vaknade 16.30 idag. gick och lag mig 05.30, så inte allt för konstigt... eller ja, inte ett dugg konstigt om man är jag. jag kollade på jvm igår, den dagen det är bra domare i jvm tar svergie guld. det är ju fan vm-världsmästerskapen. och då borde de vara världsklass på domarna tycker jag allt. men nejnej, ush!
nu ska jag ner och duscha iaf och sen så kommer jag väl att sitta här i kväll och inatt. vilket liv asså.

Heeeejs! ♥
.
Missan


TOGETHER WE STAND STRONG.

You’re not alone, together we stand
I’ll be by your side, you know I’ll take your hand
When it gets cold, and it feels like the end
There’s no place to go, you know I won’t give in

No I won’t give in

Keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through
Just stay strong
Cause you know I’m here for you, I’m here for you

There’s nothing you can say (Nothing you can say)
Nothing you can do (Nothing you can do)
There’s no other way when it comes to the truth
So - keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through

So far away, I wish you were here
Before it’s too late, this could all disappear
Before the doors close, and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend

I’ll fight and defend

Keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through
Just stay strong
Cause you know I’m here for you, I’m here for you

There’s nothing you can say (Nothing you can say)
Nothing you can do (Nothing you can do)
There’s no other way when it comes to the truth
So - keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through

Hear me when I say when I say I believe
Nothing's gonna change, nothing's gonna change destiny
Whatever's meant to be will work out perfectly

Keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through
Just stay strong
Cause you know I’m here for you, I’m here for you

There’s nothing you can say (Nothing you can say)
Nothing you can do (Dooo, do)
There’s no other way when it comes to the truth
So - keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through

Keep holding on

Keep holding on

There’s nothing you can say (Nothing you can say)
Nothing you can do (Doo, do)
There’s no other way when it comes to the truth
So - keep holding on (Keep holding on)
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through

SURFA IN PÅ MIN BILDDAGBOK, DU OCH JAG KAN BLI NÅTT STORT.

hahahah, jaa. great låt de där!

idag har jag inte gjort ett dugg. bara vart hemma. städat rummet har jag gjort i alla fall, behövdes verkligen. funderar på att rensa ur garderoben också. den är full med onödiga kläder som aldrig används. tror nog att jag gör det. inatt ska jag kolla på j-vm i alla fall.

heeeejs! ♥

.
Jag vill ha sommar!
Tänk er, gräs- det är inte halt. sol- det är inte kallt. lov- ingen skola på flera veckor.
När det väl blir sommar, då ska jag njuta!


EN SÅNG FÖR ALLA DOM.

•Jag skulle aldrig tillåta mig själv att sluta hoppas,
för hoppet är det jag lever på.

.


SKRIVER.

jag tänkte att nu ska jag inte skriva något mer om min tankar och allt sånt i bloggen. men jag behöver göra det, jag behöver få ur mig någonting på nått sätt.


för mig är det svårt att förstå
du sa att du aldrig skulle gå ifrån
jag önskar inget hellre än att du var här med mig
och att jag kunde få ur allt jag ville till dig
den sista bilden jag har av dig är inte rättvis
den får mig att hamna i mitt livs kris
jag försöker glömma, tänka bort
men det går inte att undvika att ditt liv blev alldeles för kort
varje dag går jag med gråten i halsen
och ibland kommer den upp över kanten
jag känner tårar rinna nerför kinden
samtidigt som jag tittar upp mot himlen
är det där du lever nu?
eller har livet ett slut?
kommer jag att få ur allt jag vill till dig
kommer jag ens att få träffa dig igen
jag älskar dig föralltid, utan tvekan
men att du var feg är inte nått jag kan neka
din längtan till paradiset vann
samtidigt som din rädsla för döden försvann
du tog det klivet som borde finnas så långt bort
men för dig kanske det var kort?
var det lätt för dig?
skulle du kunna svara på det till mig?
tänk om jag hade kunnat få svar på allt jag vill ha
då skulle jag kunna vara lycklig idag
jag skulle känna mig fri
jag skulle kunna säga att jag älskar mitt liv
jag skulle kunna vara glad
säga ärligt att jag mår bra idag





2010 BAH.

I torsdags, nyårsafton, så blev det ju alltså fest hos milla. Va riktigt kul kan jag säga! och nyårskyssen fick isa och josef. dock så är jag jävligt förbannad över att det var någon/några som baxade en del grejer... bl.a. mitt ungdomskort som det var 15 jävla resor kvar på. riktigt dålig stil tycker jag! men ja, inget man kan göra åt saken, bara riktigt kul om det skulle komma fram vilka de va.
igår så vaknade jag,fanny och nichole mellan ett och två någon gång,hos mig. vi gjorde absolut ingenting under hela dagen. dom sov över här inatt också och åkte hem för någon timme sen. är nog världens bästa dom där 2! ♥

och jag fick endast 2 bilder på nyår, orkade inte springa runt med kameran ;>

tjaaaaarå!♥
.
så där såg jag ut på nyår! fast håret utsläppt. kallt som fan vill jag lova.
hahhaha, ser jumbo fet ut på bilden me.
(fast ja, hade ju en annan jacka också xD)


RSS 2.0