RIKTIGT LÄNGE SEN NU!

Meeen tjena! Nu va det verkligen länge sen jag skrev så kände att de va dags.
Iaf så har jag väl spenderat den senaste tiden med nichole och så. :) Vi gör allt, ingenting och pratar, mycket, vilket är så otroligt skönt. Har fått ur mig så mycket som har suttit så länge... Hon kan förstå, åtminstonde mer än många andra.
Imorrn så blir det först skola, och sen så ska nichole sova hos mig. Mamma åker till ullared och kommer hem på fredag. Vad jag och nichole hittar på, på dagen får vi se! :)

Heeeej då! ♥

.
Det finns så mycket som jag vill säga, få ur mig till dig. 
Jag önskar att jag kunde få svar och gå vidare.
Jag kommer aldrig att glömma eller älska dig mindre.
Och min saknad blir bara större för varje dag som går.
En fråga och ett ärligt svar, det är allt jag vill ha.

EN SUPER HELG! :D

Fredag: Först skolan dårå. Efter skolan drog jag och Nichole till Gävle. Sen när vi skulle ta tåget hem så trode vi att de inte skulle komma nått mer upptåg, så vi trode att vi skulle  få sova på perrongen.. Men sen så kom det ett... Hahaha, klockan va typ halv åtta och vi trodde seriöst att det inte skulle komma nått mer upptåg? xD
När vi kom till tierp va vi med ellan,joey,kevin,oskar och linus. Och sen kolla vi på nån dålig film på unkan x). Vi tog ett bussen hem till mig och somna vid två.

Lördag: Tre Månader!
Vi vaknade hos mig. Åt frukost, duschade och allt som hör till. Sen åkte vi till tierp vid två. Vid fyra åkte vi till österbybruk... va där till åtta, sen till tierp. Och tog bussen hem till mig. Åt tacos när vi kom hem till mig (Y).

Söndag: Vaknade vid elva. Låg och pratade och skrattade som fan ett bra tag, sen gick vi ner och åt frukost och fixade oss och tog bussen till tierp vid två. Då gick vi och solade, och sen blevde mjukglass(Y) Sen blev det hockey... men bara en period. Vi gick till central istället och pratade. Åkte hem vid halv sju. Och sen dess har vi väl suttit här och nu ska vi ner och duscha och sen blir det nog film!


.


NÄR SKA DU FÖRSTÅ?

Vill jag inte så vill jag ju inte! Jag har ju sagt flera gånger att jag inte vill men endå så ska du tvinga mig?
Men men... en gång, aldrig mer... det kan jag lova! Fan asså... att du bara inte fattar! ;/

Hur ska jag kunna lita på en främling när den jag litar på mest i världen sviker mig?

<3

And I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

.
Om jag gav dig mitt hjärta?                           Jag ger dig mitt hjärta?

HELGEN HAR VART SUPER!

Jaa, helgen har vart riktigt bra. Har självklart spenderats med nichole, och även annat folk! Orkar inte berätta det vi har gjort, men på lördagen blev det kulturnatten ett tag iaf! :) ♥

.
PartyHattar (Y)

.
Haha, Gurra är redo och Fredde ser inte så taggad ut! HAHAHA! xD

.
Josef hittade sitt riktiga jag (ja, det är tamponger i näsan! xD) och P12an ser retard ut! xD

.
Hahaha, dom flydde från Nichole!


SKÄRPNING NU JENNY!

Aa, det där med att gå och lägga sig tidigt sket ju sig totalt, som vanligt. Tänkte gå och lägga mig senast 22.00 ( va ju tvungen för å kolla på idol ), nu är klockan 23.22 och jag sitter här och håller på och somna, ändå går jag inte och lägger mig? + att jag har sjukt ont i huvet... ush, NU ska jag sova!

Godnatt People! ♥

...
Det är bättre att säga för mycket än att inte säga något alls, eller?

VA NÅGRA DAGAR SEN SIST.

Nichole, det är väl så jag kan beskriva mina dagar, haha :). Sov hos henne inatt gjorde jag iaf, hon är bara för bra den tjejen alltså! Annars så har man ju gått i skolan och så. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är så himla trött så jag snart slår pannan i tangentbordet... blir sängen tidigt idag! Nu ska jag ner och kolla på fotboll iaf.

Heeejdå! ♥

..
Att våga lita på någon, att inte bli sviken.

NICHOLE, igen. :]

Tjaaaaaaa! sitter här med nicholette just nu, snart ska vi ner och kolla på tv, scary movie 4! :). Ja, vi har alltså vart idag då.. vi har slagit in våran present till Gurra, hahahahahahahahahahahahhahahahahhhaha säger jag bara... bilder kommer i nått senare inlägg. xD

Heeeejdå! ♥

GÄVLE MED NICHOLE!

Tjena! Idag blev det först skolan dårå, hände väl inte så mkt där. Efter skolan så va jag med nichole och caroline i nästan en timme i tierp. Sen skulle caroline klippa sig, och jag och nichole åkte till gävle. Vi gick runt där i affärer och så, jag köpte en bh och ett paraply, haha... ett litet som jag kan ha med mig i skolan, när det regnar på morgonen (Y). Vi tog halv nio tåget hem iaf, efter att ha väntat i nästan två timmar! Aja, en mycket mycket rolig dag har det varit iaf, det kan jag lova!
Nu ska jag gå och sova.

Godnatt! ♥

.
Haha, jag och nichole. Extremt oseriösa!

RSS 2.0