SISTA INLÄGGET ÅR 2009. YEAH.

tjaaa! jag och nichole har precis fixat klart oss. nu ska vi tagga lite och sen tar vi sex bussen till tierp. då går vi till fanny och sen åker vi tre till ellan, där frida också är. och sen blir det söderfors, till milla! (Y)

GOTT NYTT ÅR!! ♥

.

HAND I HAND, TILLSAMMANS GICK VI KVINNA MAN.

tjaaa! igår va jag in i uppsala med nichole. köpte en klänning till nyår, massa smycken (även de till nyår). och skor och hårtork. nichole sov hos mig inatt. :) nu sitter vi hos henne efter att ha vart med frasse och josef. :>. sover här inatt och imorrn åker vi till mig , kanske är med fanny på dagen en stund :). Och nichole sover hos mig imorrn :).

Heeejs! ♥

.

RANDOM.

tjaa. idag ska jag bara vara hemma har jag bestämt. för jag känner verkligen att en förkylning är nära. har redan as ont i halsen. och jag vill inte börja 2010 med att vara förkyld, så ska bli frisk, nu! hehe. så jag antar att jag kommer att sitta här hela dagen. kanske går ut och knäpper lite kort? ja, kanske det.

tjarå! ♥

.
lite sexy people bara.

GOSH. JAG BARA SKRIVER, IGEN.

vad händer med oss?
är vi för små för att kunna känna nått?
vissa delar av livet önskar vi bara kunde flyga förbi
och ibland vill vi bara stanna våran tid
vi fäller en jävla massa tårar
för vi går igenom något som sårar
det är en sån stor smärta
den bryter snart ner våra hjärtan
våra känslor är överskattade
vi önskar att någon bara fattade
ni ser oss inte när vi verkligen behöver er
och vi känner bara mer och mer
varenda leende är för att ni ska tro att det är bra
och när ni frågar om allt är som det ska svarar vi: ja
vi menar egentligen nej
och vi vet att ni ser de men endå säger ni bara okej
även fast ví inte har levt i många år
så har vi större sår än ni någonsin kommer att få
under hela eran livstid kan ni gråta en sjö
vi gråter så att det kan bli en sjö+ en översvämning på världens största ö
vi lever utan att kunna förstå vad som har hänt
vi lever utan att veta hur han har känt
du gråter över din partner som gjorde slut
vi gråter över våran pappa som endast hittade en väg ut
vi fick inte ens ett hejdå
han fällde bara ner ridån
våran smärta är oändlig
endast för att han inte kunde vara modig
vi har varit med om något som inte många andra har
man kan bilda ett nytt par
men en pappa, det är allt man har
och våran han finns inte längre kvar
vi litade på honom igenom allt
men det visade sig att han levde kallt
och vad händer med oss?
är vi för små för att kunna känna nått?


en del grejer är lätta att missförstå.
men ingen kan endå förstå exakt,
så ja.





WHERE THE STORY ENDS.

.
.
.

PLEASE, JUST DON'T.

tja. idag har jag inte gjort ett skit verkligen. har bara legat hemma och tagit det lugnt. skönt faktiskt. särskilt eftersom att det känns som att jag håller på och bli förkyld, vilket jag verkligen inte vill. ush! aja, hoppas på att det blir bättre innan det blir värre iaf. imorgon, ja vad händer imorgon? det vet jag inte ännu.

heeejdå! ♥

.

JENNY LINDSTRÖM-THE MOVIE?

ofta när man kollar på en film och något sorgligt eller liknande händer så tänker man: äsh, det är ju bara film, eller det händer bara i filmer. men idag när jag kollade på systrar i jeans2, så insåg jag att det är en sån värld jag lever i. jag lever i en sån där filmvärld, en sånd där värld som egentligen inte finns, som egentligen inte ska finnas. för ja, i filmen så är det en tjej som hade en mamma som tog livet av sig. och det är sådana saker som man tänker aldrig händer. men det är läskigt hur nära livet dom saknerna är. det är läskigt att det som hände en person i en film, en historia som är för dålig för att vara sann, det är min verklighet. då insåg jag även att man måste ha varit med om exakt samma sak för att kunna förstå hur jag känner. eller för att kunna förstå varför jag t.ex. skiver allt här som jag gör.
jag blir arg när jag tänker på att det här är min verklighet, det blir jag verkligen. för i verkligheten blir det inte alltid lycka slut som det blir i filmer. och det är inte en person som bestämmer hur det ska gå till i verkliga livet som det är i filmer. utan i verkliga livet så påverkar varenda människa varenda människas liv. andra människor påverkar mitt liv, jag påverkar andra människors liv. det finns inget manus, så att man vet hur man ska reagera på något, eller hur man ska känna när något händer. det är ett problem jag har, jag vet inte hur jag ska känna. ibland känner jag ingenting, jag är helt tom, blank, vit. och ibland känner jag alldeles för mycket, besvikelse, sorg, saknad, frustration. och inte kan jag stänga av allt, jag kan inte ta en ''5minuters paus'', för det här är verkliga livet och inte någon inspelning av en film. och inte finns det fler tagningar, något händer och sen får man leva med det. man kan inte spola tillbaka och göra om något. livet rullar på, tills det tar slut. och när det är slut är det slut på riktigt. det finns inga uppföljare, tvåor eller så. slutet betyder slutet. the end.

.


THAT'S HOW YOU KNOW THAT MY LOVE IS STILL STRONG.

Tjaa! Just nu är mamma och andreas nere i tierp hos kusinerna Lund. Jag skulle såklart också ha följt med, men vaknade med huvudvärk (och har det fortfarande) så stannade hemma :/. Gör även as ont i nacken om jag tittar åt höger... inte great! Men ska nog gå ner och lägga mig på soffan och sova ett tag och hoppas då på att huvudvärken är borta när jag vaknar, för ikväll ska vi till mormor och morfar och äta. Och jag vill inte stanna hemma hela dagen för att jag har ont i huvet, så hoppas på att värken försvinner!

Tjaaråå! ♥

.


STARKA ORD.

Det bästa man kan ha är föräldrar. för man älskar dom, oavsett vad. det är en kärlek som är oövervinnlig. när någon säger att den hatar ens mamma/pappa så vill jag bara säga: varför ljuger du?. för det är verkligen inte så, och det vet man sjäv, endå så säger man att man hatar dom? för mig är inte det något jag kan förstå. men det är bara för att jag skulle jag göra allt för att kunna säga till min pappa att jag älskar honom. och när då någon säger att den hatar sin blir det blankt för mig, det låter löjligt helt enkelt. men tro inte att jag dömer någon för det, eller tycker att någon är en idiot bara för det. för jag förstår, det är mänskligt att säga att man hatar, jag kan säga att jag hatar. men jag vet, att det finns ingen som jag hatar, det finns det faktiskt inte. för hata är lika starkt som älska, och älska är starkt, det är så otroligt stark. men det förstår inte alla, även fast alla skulle kunna förstå. för om man tänker efter så är älska det starkaste man kan säga till någon, eller hur? för jag menar, innan älska så kommer ju sånt som gilla eller tycka om. men efter älska så finns det verkligen inget. älska är det starkaste som finns. och lika är det med hata. innan hata kommer sånt som ogilla eller inte tycka om. men inget finns där efter. och om alla kunde tänka efter och förstå det. så skulle folk faktiskt inse att ord är det starkaste vi har. ord är det som betyder mest, i alla fall för mig.
jag älskar dig och jag hatar dig. det anser jag är planetens starkaste meningar. och om man ska säga dom till någon så ska man mena det. för annars betyder det inte lika mycket sen när man säger det till någon och verkligen menar det, eftersom att man har slitit ut orden så blir dom ju svagare. precis som den starkaste människa hur lätt som helst kan bli den svagaste på endast en sekund. en enda sekund och man kan förändra liv. en enda meningen och man kan förändra liv. ett enda ord och man kan förändra liv. ett enda agerande och man kan förändra liv.


mina tankar och funderingar... dom tar helt enkelt aldrig slut!

UTAN FÖR FÖNSTRET LYSER MARKEN VIT, DET ÄR JULETID.

Och så var julafton över. eller ja, klockan är 23.04 så faktiskt 56 minuter kvar, hehe.
dagen har varit bra, mycket bra. fick pengar, kläder, och en massa annat i julklapp, great! men den bästa fick jag faktiskt av brorsan, christina aguileras nya parfym... den är lovely! (Y)hehe.
imorrn så ska jag upp och gå på jullottan, hahahahha! ja, jag gör det faktiskt frivilligt. men anledningen orkar jag inte ta upp, för jag tänkte att detta bara skulle vara ett positivt/glatt inlägg... så ja, ni förstår väl... och nu blev det inte bara positivt längre. skit också! men jag antar att om jag ska skriva så lär jag ju faktiskt skriva hur det är också, och ja... det här är mitt liv, great va? verkligen great.
nej men, inga ledsna miner nu. det är jul och då ska man vara glad!
snart nytt år också... dags att börja om då kanske?

Ha de bra! ♥

.
hehe, ungen på comhem reklamen är great! (Y)


JULAFTON OCH SAKNAD.♥

24 december. 8 månader av en sån enorm saknad. en saknad som bara blir större. 
du försvann från verkligheten men lever fortfarande i mig.
även fast det är julafton så kommer du att vara i mina tankar hela dagen, men idag ska vara speciell.
idag ska jag endast tänka på alla bra minnen med dig. det ska jag.
jag älskar dig stefan lindström, pappa.


På dagen nu ska vi bara vara hemma, eller mamma och andreas ska ner och tända ljus på kyrkogården. Jag följer inte med, har inte vart där sedan allt och kan fortfarande inte.
Men iaf, sen ikväll åker vi till karin, svenne, niklas och simon, och dit kommer även mormor och morfar.
Ska bli great, det ska det verkligen! :)


Och ja, ha en riktig God Jul nu, för det ska jag ha, trots allt. ♥

.

EN DEL SÄGER ATT VI LEVER I EVIGHET, FAST DÖDEN ÄR DET SANNASTE SOM NÅGON VET.

det är vid såna här tider som det märks lite extra, som om det inte vore nog endå.
det är vid såna här tider som man saknar lite mera, även fast man tror att det inte går.

.
'' en dag ska jag hitta min prins, men pappa kommer alltid att vara kung.''
bilden får mig att gråta, men ändå le. den får mig att le som bara du kunde få mig att göra.
jag kan fortfarande inte förstå att du är borta, det finns inte i min verklighet.
men tyvärr är verkligheten det enda man inte kan fly ifrån.
jag älskar dig, mer än någonsin.♥

THA DAY.

Lite bilder från dagen :)

.
.
.
.
.
..


THEN ONE NIGHT IN DESPERATION THE YOUNG MAN BREAKS AWAY.

Jullov, det är jullov! Inte lite skönt ska de bli!
Tog bussen så man kom till skolan halv nio. Då gick vi upp i 45an och ja, gjorde ingenting xD. Sen lite senare fick vi betygen, och så fick vi åka hem mellan halv tio och tio. Och nu är det bara en termin kvar med 9A:4, åh. Jag vill inte, jag vill inte sluta nian, jag vill inte lämna klassen. Våran klass är bäst, så är det bara. Jag ska verkligen njuta av den sista terminen, det ska jag!
9A:4-världens bästa klass! ♥

.
Det blir en vit jul, greeeeat! :D

MIN KROPP, MITT LIV, MITT VAL... DET ÄR SÅ DET BORDE VA.

Jag vill pierca mig nu nu nu!
I underläppen, det är bara så jävla snyggt.
Men sen så vare ju de där med mamma,
måste övertala henne.
Lycka till med det jenny!

.
Så som på bilden, så vill jag ha. och det är nu, inte när jag är 18!
Och ja, på bilden är de en fake...
Hahaha, köpte såna förr bara för att kunna lura mamma och se hennes
reaktion, men har inte gjort det ännu. Ska fan göra de någon dag!
Och ja, jag har ett liv! xp

AND ALL WE EVER DO IS SAY GOODBYE.

cha cha bloggen! Hahah, ja herregud...finns nog inget som låter töntigare xD.
Idag har det alltså vart skola, vilket har vart totalt onödigt eftersom att vi inte har jobbat på en enda lektion. Vid nio så såg vi stammensshow, och ja.. den va jäkligt rolig kan jag säga, men sen på vilket sätt det kan ju diskuteras, hehe. Efter skolan så blev det till att vara med Fanny, josef och abodi :). Tog 18.20 bussen hem.
När jag kom hem satte jag mig här och nu är jag så himmla trött så det blir nog snart sängen. Imorrn börjar vi halv nio, iaf så som jag fattade det, så åker dit då. Och sen går vi till tio bara, lite onödigt tkr jag allt men men... Å betygen, dom kommer jag inte ens öppna. Det gör jag i sommar.

Sharrå! ♥


ETT LÅNGFINGER ÅT DÖDEN.

Är himmlen något vi längtar efter, eller är det något vi är rädda för? För himmlen är lika med döden, och döden är något som många inte vill komma nära. Men alla vill väl ändå till paradiset, som vi får himmlen till att vara.
Är det så att vi är rädda för att dö, men inte rädda för själva döden i sig? För den ska ju vara underbar, om den är så som många vill ha den till. Att efter livet kommer man till himmlen, men då måste man först passera döden, det som vi inte vill komma till. Och kan det vara så att längtan efter det där paradiset ibland gör så att man får mod till att våga passera döden, i förtid. Även fast det är själva döden som man ska undvika hela livet. Och kan det ibland vara så att när man har haft döden omkring sig så är man inte längre rädd för den? Döden hamnar i skuggan av himmlen. Som vi så längtar till. Även fast det är här allt finns, här innan döden?

Ja, herregud. Har många funderingar i huvudet jag. Ni kanske inte förstår allt men det är svårt att få ner när man inte kan förstå själv. När allt bara är frågor, frågor utan svar.
Och inga svar ger bara fler frågor.

Men i alla fall...
Lev ditt liv och låt inte döden ta dig innan du kan ta den!

.

MUPPSALA MED NICHOLETTEN (Y).

Idag blev det alltså uppsala med nichole. Mycket roligt vill jag lova, många skrattanfall har de blivit under dagen! xD Idol var där idag, på storatorget. Fast vi kollade inte på dom, så vet inte vilka som var där exakt. Jag blev så jäkla irriterad också när jag hörde en av låtarna som nån sjöng, tror det var Calle. Ja, självklart va de free fallin. Hahahah, gud asså. (inte många som förstår vad det är med den låten, och fråga inte.) 
Nu är jag nästan klar med julklapparna också. Bara en kvar men den fixar jag imorrn efter skolan hade jag tänkt. Nu ska jag ner å äta lite och sen blir det väl att sitta här resten av kvällen.

Byyyyee! ♥

.

I WOULD NEVER CRASH & BURN.

Hola! Idag skulle jag ha åkt med nichole till uppsala och handlat julklappar, men vi åker imorrn istället.
Inatt kom jag hem mellan halv tre och tre. Höl verkligen på att somna uppe på läktaren så jag och fanny drog hem då.
Idag så är jag nog bara hemma, ska bli skönt faktiskt.

Adiooos!

.
Fenny och Janny. Jag älskar dig!

NATTFOTBOLL. GREAT.

tjaaa! just nu pratar jag i telefon med nichole. och väntar på att klockan ska bli halv åtta å då åker jag ner till tierp å går på nattfotboll med fanny och frida :). vet inte hur länge jag blir där, vet inte om jag pallar vara kvar enda tills det slutar. För imorrn ska jag ta elva bussen in till muppsala och handla julklappar med nichole. Och jag behöver faktiskt sova! x). Vad som händer på kvällen imorrn vet jag inte ännu, hittar förhoppningsvis på nått med nicholetten. (Y)
Aja, nu ska jag ner och typ, platta håret eller nått.

Adiooos! ♥

.
Hahah, fyfan. Förra fredagen var jag och nichole hos josef (frasse va där också).
Och när vi sen skulle hem så skulle självklart jag gå i backen, på gräset, istället för i trappan.
Och ja, det gick ju som det gick. Slutade med att nichole garvade ihjäl sig åt mig för att jag halkade och jag fick en fin fläck på tightsen.
Vad vi mer gjorde ska vi inte ens prata om. Ett minne för livet kan jag lugnt säga!
Hahahahahhaahahhahaha! xD så smidig!

DET VAR EN GÅNG... JAG SKA BÖRJA OM, SNART.

Nej, jag bryr mig inte. Jag gjorde, ohja. Nästan alldeles för mycket.
Men nu har det gått från för mycket till vad många skulle kalla för lite.
Men jag ska ta tag i dethär, det ska jag. För det är mitt liv och det är vad jag gör det till. Har jag fått höra.
Så, jag ska göra det, men inte nu. Det vore omöjligt.
Just nu, i mitt liv, så är det för mycket. Och när det blir för mycket är svårt att veta vad man ska börja med.
Och det är de som jag behöver tid till. Jag behöver tid till att börja med något.
Jag behöver tid till att börja om på nytt. 
Mitt liv, min saga, behöver en ny början. Så att det kan bli ett lyckligt slut.
Författaren till min saga ska vara jag, och ingen annan.
The end.

VART FINNS OFF-KNAPPEN NÄR MAN BEHÖVER DEN SOM MEST?

Nej Jenny, stäng av känslorna innan dom blir för starka!
Åh, helvete.
Och nej, det är inte den ni tror. Ingen vet.


Fick sovmorgon imorrse eftersom att jag skulle till tandläkaren. Nice! Väl i skolan så har dagen gått fort. Nice!
När jag kom hem satte jag mig här till typ fyra och sen gick jag å la mig och sov. Vaknade vid sju av att mamma sa att farmor och emma var här. Treevlans!
Nu så ska jag väl gå och sova snart igen, tror jag. Jag fattar inte, jag är trött hela tiden. Verkligen hela tiden. Och ändå så kan jag inte sova på nätterna. Inte nice!

.

ÅRET 2009, SÅ MYCKET SOM HAR HÄNT.

Det snöar ute. Det är en vecka och två dagar kvar till julafton. Det är två veckor och två dagar kvar på detta året. På detta året som så mycket har hänt. Detta året då jag har kännt så mycket som jag aldrig har kännt förut.

1 januari. 2009 skulle bli allt som jag aldrig skulle kunna tänka mig.

8 januari. Skolan började, kände att man inte ville börja nian sen efter sommaren.

31 januari. Var på melinscupen med fanny och amanda. Snacka om att man hade träsmak i baken.

8 mars. Min farfar försvann för alltid. Jag kommer ihåg det som om de vore igår. Pappa hade inte hört av sig på hela dagen. På kvällen kom han, jag märkte att det var något fel. Han sa att han ville berätta något. När han sa det ramlade jag ihop i hans armar, jag kunde bara inte stå. Vi åkte ner till tierp och sa hejdå, farväl, föralltid.
28 mars. Begravningen. Pappa fick mig att komma igenom den.
Jag saknar och älskar dig farfar. ♥

8 april. Färjestad tog SM-Guld, jag mobbade andreas och skrek av glädje. Hockey är underbart. ♥

24 april. Jag åkte till skolan, slutade. Tog bussen hem och klev av vid pappa. Jag stod där helt ensam. Min mardröm började. Jag fattade inget, vilket jag fortfarande inte gör. Jag ville försvinna här ifrån, vrida tillbaka klockan. Vad som helst bara för att slippa dethär. Detta var dagen då jag blev tom, mitt riktiga jag försvann. Detta var dagen då min pappa försvann för alltid, och jag skulle få reda på det först. Detta är dagen som jag aldrig kommer att glömma. Det är denhär dagen som spelas upp i mitt huvud hela tiden. Det är den här dagen som jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om.
Jag saknar och älskar dig pappa. ♥

20 maj. En dag som egentligen borde komma när man är vuxen kom när jag var barn. Begravningen för min pappa. Jag trodde att jag skulle få förstå den här dagen, men har inte gjort det än. Jag ville försvinna flera gånger under den här dagen, men min brorsa fick mig att klara mig igenom den.

24 maj. Vi började dagen med att gå i kyrkan för att dom läste upp pappas namn, eller något sånt. Men inget skulle få det här till något annat emot vad det egentligen är. Min brorsas, andreas, födelsedag. Andreas fyllde 18 år. Jag kom på hur mycket han verkligen betyder för mig. Jag kom på att jag inte skulle kunna leva utan honom.

25 maj. Detta skulle ha varit pappas dag.

26 maj. Jag döpte mig. Kände att pappa skulle ha varit där.

31 maj. Jag konfirmerade mig. Kände att pappa skulle ha varit där.

11 juni. Det blev sommarlov. Jag kände friheten till att göra ingenting.

19 juni. Midsommarafton. Jag skulle lära känna en av världens mest underbara människor, Nichole.

22 juni. Jag fyllde 15 år. Kände att pappa skulle ha varit där.

27-28 juni. Valloncupen. Fotboll är det bästa jag vet.

15 juli. Mamma fyllde år. Jag älskar henne, mer än mest.

17 augusti. Skolan började. Ingen mer frihet. Men 9A:4, man kan bara älska oss!

28 augusti. Haha, great!

12 september. Jag kände något jag aldrig känt förr, kärlek.

25 september. Haha, great!

24 oktober. Ett fucking jävla halvår. Jag förstår inte.

29 oktober. Kärleken tog slut.

28 november. Du sa en del grejer, jag började tänka.

11 december. Lucia i skolan, va superkul!

14 december. Jag har tänkt. Men vill inte ha dig igen. Jag är så över dig, sååå över!

15 december. Det är idag. Jag tänker tillbaka på allt som har varit och gråter. Ja, det gör jag. Jag saknar bara allt som var förr. Det är inte lätt när det är svårt. Men det är lätt att vara efterklok.

24 december. Det kommer att vara julafton. Och det kommer att vara 8 månader sedan allt hände. Kunde ju ha varit bättre.

31 december. Jag vill att nyår ska bli bäst. Känns som att jag vill avsluta det bra.


JAG HOPPAS, VILL OCH MÅSTE. MEN KAN INTE.

Det är inte lätt när det är svårt, som en nära person till mig brukade säga.

Jag saknar honom, något så fruktansvärt.
Jag tänker på honom, hela tiden.
Jag vet inte vad jag ska göra snart, jag vet bara inte.
Jag känner ofta att det blir för mycket, alldeles för mycket.

.


TÄND ETT LJUS OCH LÅT DET BRINNA, LÅT ALDRIG HOPPET FÖRSVINNA.

Och så var lucian avklarad! Skönt vill jag lova. Det gick väl sådär för oss, men va fan, det hade kunnat gått så mycket värre ;>. Efter lucian så var det meningen att jag skulle kolla på film. Men eftersom att nichole diskussion hade försvunnit i hennes PM så hjälpte jag henne att skriva en ny istället för att kolla på filmen. Sen tog hon och jag 12 bussen hem till mig.
Just nu sover nichole och jag väntar på att hon ska vakna. Och sen åker vi till josef, trevlans!

Heerrråå! ♥

.
The santa-strippers, som någon random snubbe kallade oss. xD!

.
Igår var Peyman och hälsade på. Guuuud vad jag har saknat honom, helt sjukt! ♥
.
En heeet kompis ba.


LÄS OM DU VILL. JAG SKRIVER BARA.

Det du är rädd för är det jag lever med.
Det du inte vill ska hända dig har hänt mig.
Din mardröm är min verkligehet.




Besviken och sårad.
Alla i världen fäller någon gång i sitt liv tårar.
Du kan vara stor eller liten, du kan tillhöra eliten.
Och du kan endå hamna i det vi alla kallar skiten.
Jag har hört ord som har sårat,
Jag har hört ord som har rättat till det svåra.
Alla i världen har sin egen fantasi,
Ett eget land fylld med magi.
Tankar och känslor.
Vi önskar att vi skrev våran livhistoria med egna pennor,
Och inte andra människor.
Mod och styrka.
I vårat egna land skulle vi inte behöva känna oss svaga.
Vi skulle bara kunna vara.
Leva i nuet,
Inte tänka på framtiden eller det som var.
Vi skulle föralltid kunna vara bara barn.
Att bara finnas.
Leva där och nu.
Det skulle vara jag och du.
Kärlek och vänskap.
Det skulle inte finnas något hat.
En härlig värld utan tårar och svek.
Det skulle bara vara som en enda stor underbar lek.
Ingen skulle kunna få game over.
Och vi skulle alla ha våran egna lover.
I en värld där kärlek skulle vara utspridd i en enda stor massa.
Det är i den här världen som jag kommer att träffa min pappa.
En dag.
Ja, då ska det vara han och jag.


JAG SKULLE ANDAS I DET TOMRUM SOM BLEV ÖVER OM DU LÄMNADE MIG NU.

Började min dag med att gå till syvsiv. Faktiskt ganska bra tycker jag, eller jag tror jag vet lite nu iaf om vad jag vill gå. Sen gick jag till hemkunskapen. Vi gjorde gröt och pepparkakor (Y). Sen skrev jag klart mitt PM, eftersom att jag inte har spanska längre, nice vill jag lova! Efter lunch så vare bara kemi, fysik och matte kvar. På fysiken fick vi reda på våra betyg. Jag har G men kan få VG nästa år, hahahahhaahhahhah helt sjukt tycker jag eftersom att jag inte fattar nått på fysiken, men de är ju håkan så ja. Efter skolan va de luciaövning iaf. Lucian är på fredag och vi har tränat typ 3gånger? Ska bli intressant å se hur de går x). Fast imorrn ska vi träna typ hela dagen, bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Adioooos! ♥
.

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

VIRREBOOI SÄGER: CHA CHA BLOGGEN! :*

Men tjena. Sitter i skolan nu och skriver på mitt PM. Har bara en del av diskussionen och framsidan kvar, skööönt!
Efter skolan åker jag med nichole hem till henne och hämtar kläder och sen åker vi hem till mig. Hon sover hos mig alltså. :)

Heeeeejdå! ♥

.

JAG SAKNAR DIG, MIN VÄN.

Åh, herregud. Din vänskap betyder så enormt mycket för mig. Det är tack vare såna som dig som jag lever idag.
Jag finns för dig, vad de än är, 24/7.  Jag gör allt för att få dig att må bra, jag gör allt för att ge dig det du letar efter, lycka. Säg bara till så ska jag försöka. Du ska inte gå den väg som du kanske redan har börjat, den är inte rätt för dig... tro mig. 
Du har en speciell plats i mitt liv, jag litar verkligen på dig. ♥
Jag älskar dig, som om du vore min bror.
 ♥

.


SVÅRA TIDER, DÅ KOMMER EN DEL AV TANKARNA UPP HÄR.

Aa, det är nog så. Eller det är så, för det kom jag nyss på. Här i bloggen skriver jag typ inte om vad jag gör. Jag skriver mer om mina känslor och tankar. Jag skriver det som jag aldrig säger, även om det jag skriver här inte är allt, så är det en del av det som jag behöver få ur mig.
Shit asså, min blogg måste vara så otroligt tråkig att läsa. Inte den mest postitiva direkt. Men nu vet ni, att det är så här. Jag skriver av mig här, och det kommer jag fortfarande att göra. För jag behöver det, även fast jag inte skriver allt, så får jag ur mig lite... kanske det som behövs liksom.

.

MAN SKA INTE SÖRJA DET MAN SAKNAR UTAN GLÄDJAS ÅT DET MAN HAR...

Men om det man saknar var det enda man hade då?
 
Nej, jag menar det inte så. För ja, jag har så himla mycket kvar. Men den som försvann har alltid funnits där och det är därför det märks så mycket. Det är därför det känns så mycket. Jag saknar den personen alldeles för mycket ibland, för den personen stod mig närmare än någon annan. Jag litade på den personen mer än någon annan. Det var den personen jag såg upp till. Jag trodde att den personen var den starkaste jag visste, men den personen visade sig vara den svagaste. Jag älskar inte den personen mindre för det, absolut inte. Men jag hatar det den personen gjorde, det jag gör verkligen. Jag kommer aldrig få svar från den personen och vet därför inte om jag någonsin kommer att kunna förlåta den personen. Den personen valde att lämna den här världen även fast jag fanns här och därför vet jag inte om jag någonsin kommer att kunna förlåta den personen. Den personen sa att den alltid skulle finnas här men försvann ändå, med vilja och därför vet jag inte om jag någonsin kommer att kunna förlåta den personen. Och den personen sa att den älskade mig, jag tog aldrig chansen att säga detsamma och däför vet jag inte om jag någonsin kommer att kunna förlåta mig själv...

.
Tankar och känslor, man önskar ibland att man bara kunde stänga av allt.


I REMEMBER WHEN IT WAS GOOD.

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd för att fastna här.

Jag vill börja om på nytt, Jag vill må bra igen, Jag vill vara lycklig igen.
Alla har vi ju drömmar... Och en del säger att drömmar kan bli verklighet.
,


VÄNNERNA <3

Jag blev sårad
Och ni torkade mina tårar
Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag uppskattar er
Jag skulle inte kunna älska er mer
Ni är det bästa jag har
Ni får mig att le varje dag
Jag tackar er för att jag fortfarande tar mina andetag


.


I HAVE SEEN ENOUGH THATS WHY I KNOW THAT GOD LEFT THIS PLACE A LONG TIME AGO.

Men tjena va! Idag blev det alltså hälsoäventyret. Ganska chill (haha,chill xD), hellre det än skola liksom. Vi kom tillbaka till tierp klockan 1. Gick och köpte godis på hemköp med eve, isa, fanny, abodi och viktor. Sen gick vi till salongen och satt där med lite folk. Klockan 2 blev det luciaövning. Jag har nu bestämt mig för att jag ska vara tomte, så nu måste jag ha kläder till det, och en ny tomteluva men de fixar sig. Eller de får jag väl köpa x). Efter lucian så stannade jag en timme i tierp och va med nichole, fanny och sabina ( och wallinder en stund :D). Tog sen 4 bussen hem. Och hemma så har jag pluggat å fy fan va jag hatar det! Ush! 
Jag älskar 9A:4, världens bästa klass! ♥

Byyyeee! ♥

.
Är så jäkla glad över att jag aldrig klippte page... och längre ska håret bli!

LÅT ALDRIG HOPPET FÖRSVINNA, DET ÄR MÖRKT NU MEN DET BLIR LJUSARE IGEN.

Haha, Hemkunskap är nog inte min och isas grej... vad kan jag säga? Vi lyckas med allt! Tur att Maud inte blev arg iaf, hon är lite små härlig den där gumman ändå, även fast hon kan vara världens största tard, haha.
Iaf, så har de väl inte hänt nått så där speciellt i skolan idag. Helt vanlig onsdag, helt enkelt. Åkte skolbussen hem gjorde jag, känns konstigt när man gör det nu för tiden eftersom att jag typ aldrig gör det.
Vad som händer ikväll vet jag inte, ska plugga och så iaf. Och imorrn har vi sovmorgon, det gillas enormt mycket (Y). Vi har det eftersom att vi ska på hälsoäventyr. Ganska nice.

Byyyyye! ♥

.
I love you, oh boy, I really do? ♥

I WILL NOT MAKE THE SAME MISSTAKE, I WILL NOT FALL THAT HARD AGAIN.

Jag vet inte hur jag ska göra, eller tänka. Jag hade bestämt mig, jag hade glömt dig. Jag vill, men kan inte tillåta mig själv. Men det du sa, att få höra dom orden, betyder så mycket. Jag älskar dig, det gör jag verkligen. Men jag måste se dig agera också, inte bara höra dig säga allt. Du måste verkligen visa att du menar det du sa.
Jag kan verkligen inte bli sviken igen. Jag hoppas på att du menade detdär, det gör jag verkligen.

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one
.


RSS 2.0