RIKTIGT ROLIG NATT!

Tjena! Igår följde nichole med mig hem och vi hade tänkt ha en tjockiskväll/natt. Men sen så slutade det med att vi åkte till österbybruk och hade det riktigt roligt! Vi sov där och tog bussen hem idag vid halv sex. När vi kom till tierp så åt vi pizza, hehe. Och sen åkte vi hem till mig, och nu sitter vi här... ska sova framöver! xD

.
:)

.
hahahah, love is in the air xD! jag tror p12an gillar de.
.
halli hallå
.
wiktor hade gurras nalle, med ett hål... xD
.
Gurra fokuserar på tvn?
.
P12an.  okej, han va inte p12 men endå x)




P!NK ÄR OCH KOMMER ALLTID ATT VARA EN FAVORIT!

Hemma själv just nu. Ibland är det så skönt att bara få vara ensam. Att bara få tänka på allt, ibland är det faktiskt skönt att man får må dåligt, att man inte behöver vara på topp hela tiden. Särskilt när man egentligen inte är så glad som det kanske verkar. Iaf så gör inte så mkt just nu, lyssnar på musik, riktigt jäkla högt! För dagen så är det P!nk som är på spotify listan, endast P!nk. Ush, hennes texter är så sjukt bra... Jag känner igen mig i texterna, fast det kanske inte handlar om samma saker så beskriver det exakt hur jag ''känner''...

•Long Way To Happy
It's gonna take a long time to love
It's gonna take a lot to hold on
It's gonna be a long way to happy, yeah
Left in the pieces that you broke me into
Torn apart but now I've got to
Keep on rolling like a stone
'Cause it's gonna be a long, long way to happy

•Nobody Knows
Nobody knows
Nobody knows but me
That I sometimes cry
If I could pretend that I'm asleep
When my tears start to fall
I peek out from behind these walls
I think nobody knows
Nobody knows no

•Ave Mary A
How did you know to get out of a world gone mad?
Help me let go
Of the chaos around me, the devil that hounds me

•Glitter In The Air
Have you ever wished for an endless night
Lassoed the moon and the stars
And pulled that rope tight
Have you ever held your breath
And asked yourself, "Will it ever get better than tonight
Tonight"

LÄNGE SEN NU, MEN INLÄGGET BLIR KORT!

Tjena!
Dom senaste dagarna så har jag typ vart med Nichole och Josef, och idag med Fanny och Isa också! :)
Annars så har det väll inte hänt sådär speciellt mkt, skolan och så bara.

Heeeejdå! ♥

...
Smutsig spegel? Nejnej! ;S

.SKOLA.GÄVLE.FOTBOLL.

Skola idag, dagen gick faktiskt fort ;O. Efter skolan gick jag och isa till hemköp och gjorde hk-läxan, sen vidare till preem och tvinga nichole att följa med till gävle. När vi hade fått henne att följa med så gick jag och isa till station och mötte frida, och sen kom nichole också dårå. Väl i gävle så gick vi lite affärer å så, jag köpte en bh iaf. Vi tog halv sex tåget hem, tror de va den tiden iaf xD. Jag och isa tog sen bussen till våra små byar, hahahahah! När jag gick från hållplatsen och hem så möte jag mamma så då följde jag med henne på fotboll :). När jag kom hem så satte jag mig här.

.
4 månader. Jag vill, men det är svårt att gå vidare när man inte är redo för det.
Jag saknar dig Pappa. ♥

Hemköp säljer gammal glass :>

Tjena! Idag så började jag min dag framför tvn, sen duschen. Satte mig här en stund och sen messa Nichole och sa att jag skulle komma till tierp, så då åkte jag dit. Va med henne och Josef. Senare kom Frida och Ellan också. Vad vi har gjort idag orkar jag inte säga, finns inte mycket å säga x). Vi har iaf ätit gammal glass, onyttigt så därför struntar man i att den är gammal och äter ändå, hahah!  Aja, trevligt hare vart iaf! :)

Heeeejdå! ♥

.....
Every time I look into your eyes, it's like Crash! Boom! Bang!

FREDAG=TVÅ DAGAR UTAN SKOLA! :D

Jaa då va de alltså fredag då. Snacka om att skolan va seg idag, hade så många lektioner så det kändes som att det aldrig tog slut :S Aja, det gjorde ju det tillslut ändå då. När jag kom hem satte jag mig här och vid fyra kom mamma hem och då följde jag med henne till tierp för att hon skull köpa nån klänning. Själv gick jag och köpte halstabletter etfersom att jag är förkyld.
I helgen blir jag nog mest bara hemma, vill bli frisk!

Heeeejdå! ♥

...
Wiiho! nu vet jag hur man sätter ihop flera bilder! (Y)
(okej, har kunnat lärt mig det innan, men inte pallat...eller nått)

Förkyld -.-

Jaa, jag har gått och blivit förkyld, och jag kan ju lova att det inte hjälpte att vi badade på idrotten idag. Ush, jag hatar å vara förkyld + att jag känner mig helt nere just nu. Fattar inte? är helt depp och bara sitter å tänker. Emo-varning? hehe (jippi,humorn är tagg iaf). Nej men... jag vet inte riktigt vad jag skriva eftersom att jag inte har någon lust. Skolan va väl som vanligt idag, inge speciellt där elle.
Nu är klockan 20.16 och jag håller på och dö för att jag är så trött även fast jag sov två timmar när jag kom hem... blir sängen vid nio, om inte tidigare.
Just nu så lyssnar jag på musik, lugn musik är det bästa jag vet när jag sitter vid datorn. Älskar verkligen att lyssna på texten i en låt... Det kan verkligen vara en mening med låten, som man kan förstå. Det är nästan läskigt hur mkt man kan ''känna igen sig'' i en del låtar.
 
Jenny ♥ Musik
Keith Urban-Tonight I Wanna Cry
Magnus Uggla-1:a gången
Pink-Don't let me get me
Plain White T's-Write You A Song
Avril Lavigne-Knockin' on heaven's door
Jonh Mayer-Free Fallin'
Amber Pacific-Gone So Young (Acoustic)
Patrik Isaksson-Andetag

...
Myströjan är på, i helgen ska jag bli frisk!




Wiho, idag va de varmt ute! :D

Tjena! Idag hade jag klockan på halv sex, då gick jag ner och duschade och fönade håret lite. Sen lite efter sex så väkte jag Fanny. Då gick vi ner och åt frukost och fixade oss och sen åkte vi till skolan. I skolan idag hände det väl inget speciellt, trodde jag skulle dö för att jag va så trött på sista lektionen och det hjälpte inte att det va matte heller. När jag kom hem så la jag mig framför tvn och då somnade jag, direkt! Ush, jag tror jag håller på å bli sjuk, har ont i halsen redan, och imorrn ska vi bada på idrotten... inte najs! Sen vaknade jag när mamma kom hem. Efter en stund så åkte vi till mormor och morfar och sen till mina kusiner. Och på väg till dom så mötte vi min moster som va ute å gick så då hoppade jag ur och gick en sväng med henne. När vi kom hem till dom fikade vi. 
Å nu ska jag sova!

Heeeejdå! ♥



<3Janny&Fenny <3

Jahopp, idag va det först skola dårå, orkar inte berätta om den. Sen följde Fanny med mig hem :D. När vi kom hem satte vi oss vid datorn. Sen gjorde vi pizza och åt den, mums! Samtidigt kollade vi på tv och fortsatte med det en stund till och sen blev det singstar :). När vi tröttnade på det satte vi oss här igen. Vad vi gör senare vet vi inte ännu... ska kolla på bigbrother iaf! och sen ska vi såklart sova :>
ps.Fenny är bäst.

Heeeejdå! ♥

........

Skola -.-

Måndagen den 17e augusti, vilket betyder skola, ush! Jag vill verkligen inte, jag vill ha lov... hållde på och dö imorse när man skulle upp halv sex. Faktiskt så va de ganska onödigt att vara i skolan idag också, vi jobbade nästan ingenting.. bara på spanskan och de va bara för att läraren skulle lära sig våra namn. Annars så va de väl kul å träffa folk som man inte har träffat på hela sommarn :) . Meeeeen gissa vad?! Vi ska äta lunch i cafeterian hela denhär terminen, med plastmugg och plastbestick... hahah, fattiglapps-skola ? x) Men jaja... skitsamma för huvudsaken är ju att sodexo försvinner (Y). Hm... Juste, det har börjat en ny kille i klassen också.

Heeeeejdå! ♥

..........
9A:4. Kan inte fatta att det är sista året ;O

Nästa gång ställer jag klockan!

Idag vaknade jag halv ett , och jag som hade tänkt gå upp tidigt idag så att man kan somna tidigt ikväll... bra jenny! Gick ner och åt frukost och fixade lite. Sen åkte jag ner till tierp och solade med Fanny...åsså köpte jag en kam! xD Sen åkte jag hem igen och satte mig här. Ikväll ska jag bara va hemma och va otaggad till imorrn. Fyyyyyyy, jag orkar inte skolan! -.- Aja, de är väl bara å stiga upp imorrn de, även fast jag typ kommer va helt död xD.

Heeeejdå! ♥

Ingen sovmorgon idag inte! :>

Men tjena! Idag hade jag klockan på elva, åt frukost och duschade- och allt som hör till. Sen åkte jag ner till tierp med mamma, köpte en jeansjacka på monique! När mamma va klar med sina ärenden (ärenden xD) så åkte vi till mormor och morfar med kladdkakan som jag gjorde igår till mormor. Fikade där och så. Sen åkte vi hem och då satte jag mig här. Ikväll skulle jag egentligen ha åkt till ronja, men så blev det inte.
Hm...

jacka.....

Huvudvärk (N)

Idag skulle jag ha åkt till uppsala med Ronja men när jag vaknade så hade jag ont i huvet, men gick upp ändå... men slutade inte även fast jag tog en alvedon, så messa Ronja och sa att jag inte kunde åka... skit också! men det får bli en annan dag, hoppas jag! :) Gick och la mig och sov, vaknade klockan två och låg kvar i sängen till tre. Sen så satte jag mig här dårå. Om huvudvärken sitter i så blir jag hemma resten av dagen -.-

Heeeejdå! ♥

Torsdag, skola snart..fy!

Idag tog jag bussen så jag kom till tierp klockan ett, då mötte Fanny mig där, fast sen gic vi hem till henne. Då satt vi där och pratade och sen gick vi ut och fortsatte att prata. Efter ett tag så mötte vi Nichole och Mathilda och senare Frida och Ellan, och sen kom Sara också. Under dagen så har vi pratat, kollat när några spelade fotboll, pratat lite till, ätit pizza och bara vart. Vid halv tolv så åkte jag hem. När jag kom hem tittade jag på tv och sen satte jag mig här...och snart så ska jag sova.Om jag kan, har ont i huvet -.- . Aja, en trevlig dag har det varit iaf! :)

Heeeeejdå! ♥

Fenny och Janny

Ställde klockan på tio idag, slutade med att jag gick upp klockan halv tolv... Jag älskar å sova,hehe! :] Gick ner å åt frukost och duschade och så. Sen vid två-halv tre så åkte jag till Fanny. Va med henne hela dagen, vi pratade en massa, gick ut med hennes hundar, solade solarium och typ gick x) . Sen på kvällen va vi med Frida, Ellan, Nichole, Mathilda, Joey, Kevin och Viktor. Och då så bara flummade vi väl mest runt... Och Jag,Frida och Nichole hittade våra rätta ''jag'', Hahaha!
När jag kom hem så satt jag mig här och nu snart så ska jag sova och imorrn åker jag till tierp igen och är med brudarna! :)


........
Fanny aka Gud?

...........
Fenny & Janny.
Jag älskar dig, du är bäst! ♥


Ännu en sommar har gått, och det känns som att den har varit alldeles för kort.

Fy tusan vad det regnade här hemma en stund, det bara öste ner :O, fast slutade ganska snabbt (Y)
Idag skulle jag egentligen ha vart med Fanny, men blev inte så... nån annan dag :) Så, jag har bara vart hemma idag istället och suttit här i flera timmar känns det som. Jag vill ut i värmen, värmen som inte är i tierp just nu, attans!
Senare så vet jag inte riktigt vad som händer...hm... Blir kanske en sväng med cykeln istället för å gå. Får väl se vad jag hittar på!

Heeeeejdå! ♥

ior
Jag har en polare, han heter Ior.

nada rubrik.

Jaa, Jenny goes emo i förra inlägget, men jag va bara tvungen för å skriva av mig. Man behöver inte läsa det om man inte vill... inte den gladaste skiten att läsa liksom.
Peace! ♥

.....
Bara för å pigga upp stämningen här på bloggen igen så drar jag upp den här fula bilden där jag skrattar arslet av mig!

Behöver Inte Läsa!

Satt här å tänkte. Och kom på att jag saknar pappa mer än vad jag har kunnat förstå. Jag har inte pratat om honom på länge men tänker på honom varje dag, nästan hela tiden. Det faktum att jag faktiskt aldrig mer kommer att få träffa honom har jag inte förstått ännu, jag vill nog inte förstå. Jag vill bara att han ska stå där framför mig en dag, och att allt blir som vanligt igen. Pappa va nog, faktiskt, min bästa vän. Om det va någon som alltid stöttade mig så va det han, jag kunde alltid lita på honom, och de va något jag alltid gjorde. Och just därför känner jag mig så sviken. Den människan jag litade mest på svek mig så jävla hårt! Jag är faktiskt arg, för tanken på att jag aldrig kommer att få berätta hur jag känner gör mig helt galen. Jag kommer aldrig få titta honom i ögonen och säga att jag hatar det han gjorde. Jag kommer aldrig få titta honom i ögonen och säga att jag är så jävla arg. Jag kommer aldrig få titta honom i ögonen och säga att jag älskar honom. Det som är värst är att jag bara kan prata om minnen om honom. Men när jag sitter själv och tänker så spelas allt bara upp, och jag får dendär känslan i kroppen som jag fick när jag insåg att pappa var död, borta för alltid. Jag känner paniken i mig, ångesten som jag fick när jag insåg att jag måste hem och berätta. Om det är något jag verkligen ångrar så är det att jag gick av bussen vid pappa dendär dagen, om jag bara hade åkt hem. Något som jag också tänker på är att jag inte har vart vid minneslunden efter begravningen. Jag vill bara inte fatta, tänka på, att han är där nu. Jag vill inte förstå att pappa inte är här längre.
Pappa, Jag Älskar Dig


.
Tänk om du kom tillbaks och visa mig, gav mig svar.

Plain White T's - Write You A Song

Hallå där! Idag vaknade jag vid ett. Hade bestämt mig för å gå ut å gå samma runda som jag gick igår. Men åsså kollar jag ut och tycker det ser ut som att det ska börja regna, eller åska ;O. Så struntade i det och kollade på nån film istället,hihi. Fast jag går nog ikväll istället :). Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, kan ju inte sola eftersom att det är så mkt moln -.-

Heeeeejdå ! ♥

...
Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå, fast det kan va svårt att tro när man inte ser den.

Försöker bli brun! :>

Idag när jag vaknade,tolv, gick jag ut å la mig i solen. Jag hatar verkligen att jag blir brun i början av sommarlovet men sen så försvinner det hur snabbt som helst, inte bra...tur att det finns solarium,hehe(Y). Sen gick jag in igen iaf och tittade på tv. Efter en stund gick jag ut och la jag mig på studsmattan och sen gick jag in och duschade. Och sen så blev det datan. Jag har inte en aning om vad som händer senare, blir hemma tror jag.

Heeeeeeejdå! ♥

..


Fanny&Nichole today.

Jäkla varmt idag asså :O ... Har vart med Fanny och Nichole iaf. Åkte ner till tierp vid 12.00 och sen hem 23.25. Ganska flummig dag kan man ju säga. Och jag gjorde bort mig som f*n ,åååhhh jag hatar mig själv! xD aja, nu ska jag inte tänka nå mer på de, *ångest* . Annars så, nej, jag orkar inte berätta vad vi har gjort.... gjorde ändå inget speciellt, vi bara va :) ♥

.
För sommar är det bästa jag vet! ♥



Film hos emma.

Gårdagen blev mkt mysig hos emma. Det va jag,isa,emma h och fanny som va där.  Först kollade vi på film, Marley och Jag... eller nått sånt hette den. Den va riktigt bra,även fast det inte va mkt till handlig x). Men den va riktigt sorglig kan jag säga, jag och fanny grina som bara den xD.När filmen va slut gick vi ut och hoppade studsmatta, och satt där ute och pratade ganska länge. Men sen blev det liiite väl mycket mygg så då gick vi in och gjorde smoothie, och pratade och lyssnade på musik, mysigt!   Tack för en treeevlig kväll!
Idag ska jag nog bara vara hemma, inte sådär jätte roligt kanske, men en hemma kväll med mamma kan ju också va mysigt ^^ (broder är i gävle, därför bara jag och mamma).

Här kommer lite bilder från igår.

Emma,Fanny,Isa,Emma
Emma, Fanny,Isa,Emma

Fanny,katten
Fanny hittade en kompis

.
Myyyys!

hahaha!
Hehe, Isa hittade en väldtigt stor gaffel och sked!

Ugglan :O
Och till slut har vi Ugglan, den va läskig! :O


Soool <3

Idag vaknade jag klockan ett, då gick jag direkt ut på altan och solade till klockan tre. Då gick jag och duschade, fönade håret, sminkade mig, plattade håret. x) Sen satte jag mig här. Nu ska jag ner och äta nått och sen ska jag till tierp och handla och kanske tar med mig Fanny hem då, eller så åker vi direkt till Emma på filmkväll, ska bli najjjs! :)

Heeeeejdå ! ♥


Testar bara.

Jag ska bara testa! x)

rubrik

Nej, nu orkar jag inte försöka förstå hur man gör nån egen design. Får ta hjälp sen istället :P. Nu ska jag gå ner och sjunga singstar, va riktigt lääääääänge sen man gjorde det  :O

Heeeeejdåå ♥

Nybörjare

Och till slut så skaffade även jag en blogg dårå. Fattar inte sådä jätte mycket just nu, men men det kommer väl. Det första jag ska göra är å ändra designen iaf... men vet inte hur ? xD

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0