KOPPLAR BORT ALLT, OCH BARA LEVER...I NÅGON SEKUND TILLS MAN KOMMER PÅ ATT DET ENDAST FINNS EN VERKLIGHET.

Imorse vaknade jag halv sju och va helt pigg. Kan ni fatta, halv sju?! Det är ju helt galet! Iaf så gick jag ner och lag mig framför tvn istället för å ligga och bara glo upp i taket. Men sen så blev allt normalt igen sådär vid åtta, för då somnade jag och sov till ett. Då gick jag och duschade och så och sen vid tre åkte jag och mamma till tierp, till kyrkan. Andreas åkte egen bil. Och nej, jag var inte där frivilligt. Det var så att dom läste upp alla som har dött under året och så. Så ja...
När det var slut så följde andreas med hem till farmor. Jag följde med mamma till kyrkbyn, dom läste upp pappa där också.
Det är ganska konstigt men på något sätt så var det ganska skönt å bara få sitta. Man känner som någon slags ro i kroppen, det är liksom fridfullt på nått sätt. Det är liksom okej att gråta på en såndär plats, kyrkan.
Visst, självklart skulle jag bara ha viljat hoppat över det för man blir bara mer påmind och så. Men när man väl sitter där så gör det inget, det gör bara inget... man kopplar bort allt annat, och dom tillfällena man kan göra det uppskattar jag mer än något annat. Det är dom tillfällena man behöver för att kunna klara av något sånt här.

.
Idag insåg jag att jag verkligen inte har fattat än. Jag väntar fortfarande på att du ska komma tillbaka. ♥

THIS IS MY LIFE AND I JUST DON'T CARE.

Egentligen tycker jag att det är ganska konstigt att andra människor har påverkat mitt liv mer än vad jag har.
Det har hänt en hel del grejer i mitt liv som endast andra har kunnat påverka och själv har jag fått tagit smällarna. Det är jag som får må dåligt över andras beslut, men endå är det mitt liv. Betyder det att jag kan ändra på besluten? Nej, verkligen inte. Men jag kan ärligt säga att jag önskar inget annat. Eller förresten, jag skulle mest bara vilja vrida tillbaka tiden och kunna påverka besluten och inte ändra dom helt. Jag skulle vilja kunna påverka personerna, som har påverkat mitt liv med sina beslut och handlingar.
Bara för att någon annan gör något på kanske inte bästa sätt så ska inte jag behöva ta de dåliga som kommer med beslutet... det tycker i alla fall inte jag.
Men det är ju bara vad jag tycker, och varför ska vi börja tänka på det nu när vi inte har gjort det innan? Jag menar, det här börjar bli en vana. Men det finns dåliga vanor, och det skrämmer mig.

.
Känslor är överskattat.
Jag önskar jag kunde bygga en mur som ingen kunde riva ner igen, ingen.


SLUT.

Ni vet det där inlägget som jag skrev om att jag ljuger när jag säger att jag mår bra. Det är helt sant. Men gissa vad?
Det fanns en människa som fick mig att må bra, för första gången på ett halvår. När jag var med den människan så kunde jag helt ärligt säga att jag mådde bra, inge ljug.
Den människan får mig inte att må bra längre, eller vi kan säga såhär: Den människan vill inte få mig att må bra längre.
Är jag chockad? Nej, jag har slutat blivid chockad när det går dåligt för mig. För det har aldrig gått bra.

.
Jag började lite på en människa, även denna gång blev jag sårad, lämnad och sviken.


JAG GER UPP.

Har suttit hur länge som helst nu och försökt skrivit nått bra. men allt blir bara tråkigt. har verkligen ingenting att skriva om. och ja, nu kommer jag att lägga upp det här totalt ointressanta inlägget också.... men whatever liksom.

Drar upp några bilder istället.

.
missemjauu :>

.
/careface.

.
Ni kan kalla oss the kinky kinks. Och ja, vi är extremt sexiga på bilden.

.
cut*cut*cut*. Ibland så hittar man sin snygga sida helt enkelt. *asg*

.
Jag har ju faktiskt en till misse också. Hon är söt, och ni bryr er :>

.
Nyvaken ftw. Dom är lite bäst.

.
Min överkropp ser helt tard ut på den här bilden, och mina armar ser as bleka ut.
Och ja, ni kunde nog inte bry er mer :>

.
Den här får avsluta. Adios för denna gång people.!
Lägg märke till min spanska, den är ju grym såhär efter två år.



DO YOU REALLY WANT TO LIVE FOREVER? FOREVER YOUNG?

Tjeena! Sitter här för mig själv, nichole åkte hem för ett tag sen ;[ Saknar henne redan, ungen är beroendeframkallande! :> . Igår åkte hon och jag ner och solade vid nio, vi va kvar i tierp en stund. Och sen åkte vi hem till mig igen.
Idag ska jag inte göra ett skit tror jag, blir nog bara hemma. Ganska skönt det också iofs, men det känns som att jag skulle behöva prata med en person ganska mycket. Usssssh, det här är...jobbigt.

Heeeejdå! ♥
.
Who am I to say? ♥

MUSIK, DET MEST UNDEBARA KAN FÅ MIG ATT GRÅTA... JA, JAG ÄR ANNORLUNDA?

Idag vaknade jag hos nichole. Spenderade gårdagen med henne, vilket var skönt...bättre så. Jag har en sån jäkla tur som har henne, om ni bara visste. Iaf så åkte jag hem vid elva, måde inte så bra. När jag kom hem satt jag här hela dagen, sen gick jag och duschade och efter det väntade jag på att mamma skulle komma hem. Vid sex åkte vi till mormor och morfar och åt. Karin, svenne, niklas och simon va också där. Guud, känns som att de va hundra år sen jag träffade dom så de va faktiskt kul! Och ja, man får väl säga Grattis till Karin och Svenne som har gift sig också, hemligt va de...lurigt!  Vi åkte hem vid halv nio typ.
Nu sitter jag här och har smått as tråkigt. Lyssnar på musik gör jag iaf, såklart! De är verkligen helt undebart med musik, låttexter. Bland det bästa som finns är när man hittar nån låt som man verkligen kan ''relatera till'', för då vet man att man inte är ensam. Ibland kan jag börja gråta när jag lyssnar på en låt bara för att det känns som att texten är tagen direkt ur hjärnan på en och allt bara känns så ja, jag vet inte riktigt, det bara känns liksom. Haha, lite komiskt kanske men dock så sant... Musik kan faktiskt få mig att gråta, ofta. Men tro mig, det kan man behöva ibland.

Heeeejdå ! ♥

.
Misse

24OKTOBER2009.

6 månader, 1 halvår, Känns som en evighet, och ändå har det gått så snabbt.
Inga ord kan egentligen förklara hur jag känner.
Jag tänker på dig varje dag.
Jag kan fortfarande inte förstå.

Jag älskar dig ♥
.
Det spelar inte längre någon roll, Jag orkar inte längre slåss, Det är utom min kontroll.
-om de bara var så lätt att skita i allt, om de bara var så lätt...

DET KOM SOM EN VÅG PÅ STILLA HAV, SOM EN DROPPE REGN PÅ KLAR HIMMEL.

Klockan är 00.35 den 23 oktober. Och jag insåg att jag måste dit nästa söndag. Egentligen vill jag inte, men jag vet inte om det är okej att säga det. Jag vet inte om jag verkligen måste följa med, jag önskar att jag inte behövde. Jag vill inte dra upp allt igen. För jag vet att jag bara kommer att ha en bild framför mig när jag kliver in där, en bild som jag nu så länge ha försökt glömt bort ska bli lika stark igen. Jag vill inte, Jag orkar bara inte. Snälla låt mig slippa det här. Jag är så jävla trött på att gråta bara!



Förlåt för dessa ''emo'' inlägg, men det är bara så otroligt skönt att skriva av sig. Jag behöver det mer än någonsin just nu. Så förlåt, men det kommer säkert mera.


MÅR DU BRA? HUR ÄR DET MED DIG DÅ? LÄGET? ALLT BRA MED DIG?

Varje dag får jag frågan. Varje dag svarar jag samma sak. Varje gång jag svarar ljuger jag. Varje gång jag ljuger så undrar jag om jag borde säga som det är.
Jag mår faktiskt inte bra, nej det gör jag inte. Jag mår skit.
Men är det konstigt? Det vet jag inte. Mitt liv förändrades totalt och det tar på mig. Det tar på mig mer och mer för varje dag. Det är självklart att jag saknar pappa, det tror jag att alla förstår. Men frågan är den om folk tror på mig när jag säger att jag mår bra, det tror jag att dom gör... För det kanske inte finns någon anledning till att jag fortfarande ska må dåligt, att jag fortfarande tänker på det, varje dag, 24/7.
Aldrig någonsin har jag mått så dåligt som det här får mig att göra, aldrig. Det är helt sjukt egentligen att en människa man älskar kunde få en att må såhär.
Kanske skulle jag sluta ljuga och bara säga ''Nej, jag mår faktiskt inte bra, Jag saknar pappa.'' Men å andra sidan så känns det så onödigt å behöva dra upp det, och det kanske inte passar in att säga så i alla situationer. Och sen så är det faktiskt så att jag vet inte äns om jag orkar dra upp det... eller egentligen är de väl det som jag inte orkar göra. Jag orkar inte prata om det med alla. Jag orkar inte att alla ska ställa massa frågor till mig, frågor som jag redan ställer mig själv. Allt är bara jobbigt, allt är bara så svårt.
Det kommer antagligen bli så att jag forstätter att ljuga. Jag fortsätter att säga att jag mår bra även fast det är så långt ifrån bra, det är så sjukt långt ifrån. Men det är lättast så, tror jag.
Jag undrar om jag någonsin kommer att kunna säga ''jag mår bra'', helt ärligt igen, inget ljug. Det återstår att se, och bara jag kommer att veta när det händer, om det händer.
Tills dess kan jag skratta och le... Och gråta när ingen ser.

.
Jag undrar om du någonsin insåg att du inte bara lämnade det du mådde dåligt över,
utan att du också lämnade mig och andreas.
Dom 2 som alltid kunde lita på dig, dom 2 som alltid har sett upp till dig.
Dom 2 som alltid har älskat dig, dom 2 som alltid kommer att älska dig.


KONSTIGT ATT MAN FORTFARANDE BLIR CHOCKAD NÄR DET INTE GÅR SOM MAN VILL.

Självklart självklart självklart så vaknade jag med feber imorse, självklart! Ja, så jag blev alltså hemma. Har bara legat nere på soffan och vart sur över att jag inte blir frisk, att inte febern kan försvinna iaf. För jag måste verkligen gå i skolan, har inte haft mina bästa resultat på några prov om man säger så...F*ck!
Har fortfarande feber nu men ska försöka att gå i skolan imorrn, åtminstonde så att jag kan hämta böcker och jobba hemma under lovet, de behövs mer än mycket.
Nu ska jag väl snart gå och lägga mig iaf, försöka sova trots huvudvärken, hostan och febern... Good Luck med de.

Hm... känns som att det är dags för en design här på bloggen också x). Fast orkar inte fatta hur man ska göra, så lär ta hjälp med de... någon gång ;]

Heeejdå! ♥

.
Big Girls Can Cry...
Är så sjukt trött på't, är så sjukt trött på allt.
Jag skulle göra allt och lite till för att kunna vrida tillbaka tiden,
Jag skulle gör allt för att få dig att andas igen...

TACKA GUD FÖR ATT HOSTA INTE ÄR DÖDLIGT...

...Inte för att jag tror sådär på Gud men endå.

Idag har jag alltså vart hemma. Har bara legat nere på soffan och kollat på tv, sovit eller haft tråkigt. Hade feber idag med, men nu är den borta iaf, så imorrn blir det skolan så att jag kan göra kemiprovet efteråt. Och sen så ska nog jag och nichole kolla efter någon praoplats, de är dags för de kan man säga.
Juste, nu kom jag på att jag måste fråga efter nya såna papper... dom blev lite blöta i helgen, hehe.
Nu ska jag snart gå och plugga lite mer kemi. Spelar ingen roll om de blir sent för jag kan endå inte sova. Jag har ju sömnproblem och jag kan ju lova att hostan inte hjälper!

Heeejdå! ♥

.
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas

 .
Oh boy, You make me feel like, no boy can make me feel like you  ♥


DET SPELAR INTE LÄNGRE NÅGON ROLL, JAG ORKAR INTE SLÅSS, DET ÄR UTOM MIN KONTROLL.

Helgen: Underbar!
Idag vaknade jag med feber, hosta, huvudvärk och ont i halsen.. Värsta chocken eftersom att jag inte kände nått igår :S. Blev hemma från skolan. Har inte gjort ett skit idag. Bara legat nere på soffan och trott att jag ska dö... Jag menar den där svininfluensan kan man ju dö av, och med min vanliga tur så har man väl åkt på den nu också. Eller ja, det känns som en vanlig förkylning och så men man blir ju faktiskt rädd :>.
Fryser som satan ena sekunden gör jag också och i nästa så är jag så varm så jag vet inte vad, Jag Hatar Att Vara Sjuk, Jag Hatar Det!
Och ja, jag blir hemma från skolan imorrn också, eftersom att jag fortfarande har feber. Man skulle ju inte ha något emot om den va borta imorrn när man vaknade.

4amånader som vän med Nichole idag också, det är viktigt! ;)
Hon är allt för bra hon! ♥

Heeeejdå! ♥

.
I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Cause boy you came around and you knocked me down

SNÖ, VILKET BETYDET VINTER, VILKET BETYDER KYLA. INTE BRA!

Kan börja med att säga att jag hatar dethär vita äckliga som har landat på marken!
Dom två senaste dagarna har jag varit hemma från skolan -.-. Men imorrn har jag bestämt mig för att jag ska va frisk när jag vaknar. De är så tråkigt å va hemma när man är sjuk, då kan man lika gärna vara i skolan! Iaf så har jag väl inte gjort någonting på dagarna, igår pluggade jag kemi. Och imorrn har jag spanskaprov, men inga spanska böcker hemma. Så kan ju gissa mig till hur det kommer att gå... spanska är inte direkt det jag kan ändå heller, eller rättare sagt: Jag kan inte ett skit! Vill inte ens ha spanska! ;S.
Senare så ska jag väl titta på tv och sen försöka sova. Har sovit typ fyra timmar sammanlagt dom två senaste nätterna. Vet inte vrf, men bara vrider och vänder på mig... Jag hatar att sova ensam!
Juste, Jag funderar på att färga håret brunt också, såhär till vintern liksom. Fast vet inte rikigt ännu men känns som att jag har haft dethär blonda så pass länge nu att det är dags för en förändring, även om det bara är för några månader! :) men vi får se hur de blir med de.

Heeejdå! ♥

.
Till 8an blev det lugg...

.
Men det slutade med att jag hade diadem i typ tre-fyra månader...

.
Ska jag verkligen färga det nu, med tanke på hur det slutade med luggen?
Jag menar, det är inte lika lätt att dölja en helt annan färg som det är med en lugg. ;>


SKOLAN GILLAS INTE! ;>

Måndag, vilket betyder skola. Har haft ont i huvet hela dagen också, vilket inte har gjort saken bättre, ush! Efter skolan följde jag med Nichole hem till henne iaf, fast tog bussen hem vid tre. När jag kom hem satte jag mig nästan här direkt. Snart ska jag börja plugga, och det är de jag kommer att göra resten av kvällen...Och säkert natten. -.-

Heeeejdå! ♥

.
1månad. Jagtyckeromdigmeränmest!♥


VÄRLDENS HUVUDVÄRK + EN DRYG KATT SOM MJAUAR FÖR ATT DEN HAR TRÅKIGT BLIR INTE NÅGOT ROLIGT TSM.

Tjaaa! Idag har jag vart hemma. Har haft sjukt ont i huvet hela dagen, och det har inte gått över ännu, fast lite bättre är de iaf. Hoppas på att det är borta imorrn. Fast det blir skola i vilket fall som helst, måste verkligen! Under dagen så har jag typ vaknat och somnat om, pluggat och kollat på tv. Eller jag har iaf försökt plugga, men inget har fastnat + att det inte gick så bra med denna huvudvärk -.- , känns som att det blir ett ig på provet imorrn. Vilket inte är bra, inte bra alls...åh, helvete också! Får hoppas på att man får göra omprov.
Efter skolan imorrn så ska jag va med nichole iaf. :)

Heeejdå!

.
Mod, de är det jag behöver. Jag vill gå dit, men jag vågar inte. Jag är rädd för att jag ska inse att du verkligen inte är här längre. Jag är bara så rädd, rädd för ingenting som egentligen är så mycket.

OM DU BARA VISSTE, KUNDE SE MIG NU.

Det här har förändrat mig något så enormt som person, självklart har det gjort det. Jag kanske inte visar det, eller det gör jag inte. Men tro mig, det här är svårt. Det är svårt att gå varenda dag och vara glad. Det är svårt att inte bryta ihop och börja gråta. Det är svårt att leva, med det här. Det är svårt att leva med frågan varför. Det är svårt att leva när man vet att man inte kommer att få ett svar. Det är svårt att leva när den personen man litar mest på sviker en hårdare än någon annan någonsin har gjort. Det är svårt att leva med det faktum att det var han som ville. Det är svårt att leva när inte han finns. Det är svårt att leva när inte du finns. Det är svårt att leva när inte Pappa finns. Det är svårt att leva.


.
Jag undrar om du tittar ner på mig.
Jag undrar om jag någonsin kommer att kunna förlåta dig.

BARA FÖR ATT JAG HAR NAMNSDAG IDAG ;>

Tjenare! Idag har jag vart hemma från skolan. Eller tog bussen hem från skolan 09.10 för att jag mådde skit. Ush... magen har typ krampat hela dagen, och jag känner mig helt konstig i kroppen, slapp liksom ;S. Nu är det bättre iaf, fast känns fortfarande allmänt konstigt i kroppen men får jag sova inatt så ska det fasen försvinna!
Så under dagen har jag inte gjort något speciellt, sovit och kollat på tv. Va meningen att jag skulle plugga men ja, så blev det med det när jag mådde/mår som jag mådde/mår. Fast ska ta och plugga nu när jag har skrivit klart här. Imorrn blir det först skolan och sen ska jag va med nichole! :)

Heeejdå! ♥

 .
HAHAHAHAHAHA... man kanske skulle ha denhär stilen på heltid? ;>

SÖNDAG, OCH DET TYCKER VI INTE OM!

Tjaaa! Sitter här med Nichole. Som jag har spenderat min helg med... som vanligt! ;)
Vad har vi gjort då? Jaa, allt och lite till :P Väntat har vi gjort iaf, flera timmar på unkan... :>
Nu ska vi snart sova och imorrn är det äckelskola igen. Ush, är så trött på den just nu, perfekt såhär i nian...verkligen!

Heeejdå! ♥

.
 JENNY AKA EMO??
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH!!!!

RSS 2.0