IT'S FUNNY HOW IT FEELS SO MUCH

Idag åkte jag alltså till skolan bara för att ha engelska. Först gjorde vi en utvärdering och sen fick vi betygen. Mvg, jag är sååååååhäääääär glad! (jävligt glad alltså).

Nu vill jag äta något, hungrig tjej!
Får se vad som händer sen, kanske blir fotbollstittande.

g


Kommentarer
Postat av: CeciliaCharlie

SV: (Vet inte om du kollar på svaret på mib blogg så gör såhär också) Det var inte alls så jag menade. Att du skulle bli sur på mig nu.. (om du nu vart det) jag förstår att du har kämpat för att få vg det gör jag verkligen. Och det suger att du inte heller får göra om det. För jag har ju själv märkt att du verkligen vill ha vg under hela året. Men just då kände jag att det inte va så kul för mig eftersom jag fick ig och du g men jag förstår verkligen dig också. Så förlåt Gösta!Det var inte alls så jag menade. Att du skulle bli sur på mig nu.. (om du nu vart det) jag förstår att du har kämpat för att få vg det gör jag verkligen. Och det suger att du inte heller får göra om det. För jag har ju själv märkt att du verkligen vill ha vg under hela året. Men just då kände jag att det inte va så kul för mig eftersom jag fick ig och du g men jag förstår verkligen dig också. Så förlåt Gösta.."/



Duuu äger förresten på engelska! Så du skulle kunna ge mig lite av den talangen (A) Fast nu fick ju jag g i engelska men ändå :)



2011-05-31 @ 15:42:35
URL: http://ceciliacharlie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0